fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada a l'exposició "Mujeres artistas hoy"
Visita guiada a l'exposició "Mujeres artistas hoy"
Visita guiada a l'exposició "Mujeres artistas hoy"

Visita guiada a l'exposició "Mujeres artistas hoy"

  • Dissabtes 17 de març i 14 d'abril
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El dijous 8 de Març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el MEAM presenta una exposició d'artistes, pintores i escultores, espanyoles, que mostren el millor que s'està fent avui en dia en el camp de la figuració contemporània. El MEAM ha realitzat una selecció, entre la notable producció actual, per presentar les últimes obres que les dones han realitzat i estan realitzant en les arts plàstiques.

L'exposició inclou obres de 26 pintores i 12 escultores, totes elles d'un elevat nivell de qualitat, entre les quals destaca una obra inèdita de Lita Cabellut ( 'Trilogy of Truth') cedida especialment per a l'exposició.

Tant el dia de la inauguració com durant els mesos que estigui oberta l'exposició, es realitzaran activitats paral·leles, com tallers, workshops i jornades al voltant de la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament en el món de la cultura i de l'art contemporani.

Les artistes que participaran en l'exposició són: Maria José Cortés Antequera, Marta de Olano, Macu Jordà, Carme Mansilla, Arantzazu Martínez, Laura Rios, Virginia Beer Sheva, Amaya Corbacho, Irene Cuadrado, Miriam Escofet, Leonor Elena Solans, Julia Santa Olalla, Sofia Zuluaga, Olga Esther, Marta Zapirain, Natalia Nombela, Almudena Mahiques, Isabel Garmon, Susana Ragel, Rosa Diaz, Laura Cameo, Margarita Costa, Josefa Medina, Lita Cabellut, Soledad Fernández, Teresa Guerrero, Mer Jiménez, Patricia Riveras, Ana Rosenzweig , Cristina Sintes, Laia Pla, Rebeca Sánchez, Marta Moreu, Maria Iglesias Carbonell, Núria Torras i Marta Solsona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 9 d'abril a les 11h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX