fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La Passió d'Esparreguera
La Passió d'Esparreguera
La Passió d'Esparreguera

La Passió d'Esparreguera

  • Teatre la Passió d'Esparreguera - Esparreguera
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Passió d'Esparreguera és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història. La grandiositat del teatre (1.700 localitats), la gran quantitat d'actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió del text, i la música original interpretada en directe per una orquestra i una coral... converteixen La Passió d'Esparreguera en una producció teatral de característiques úniques.

La Passió ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 37 escenes dividides en dues parts: la primera part al matí i la segona a la tarda.

Aquesta estructura, poc freqüent en el teatre actual, converteix La Passió d'Esparreguera en una festa popular per gaudir durant tot un dia. Els espectadors estan convidats a viure una jornada teatral tan singular que de ben segur repetiran en més d'una ocasió al llarg de la seva vida. Un centenar de personatges, a més de quatre-cents figurants i poble, una orquestra, una coral, equips de tramoia, il·luminació i so, atenció a l'espectador, encarregats de vestuari i maquillatge, manteniment, administració... tots ells ¿prop d'un miler de persones¿ són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural. Sense oblidar el públic fidel ¿més de 15.000 persones cada any¿ que ha convertit una història, amb final conegut, en l'argument teatral més representat de Catalunya.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

ENTRADES

Compra les entrades amb descompte a la web del tr3sc

ADREÇA

Av. de Francesc Marimon, 83-89
08292 - Esparreguera

Teatre la Passió d'Esparreguera
Av. de Francesc Marimon, 83-89, 08292 Esparreguera

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les entrades amb descompte a la web del tr3sc

Compra les entrades amb descompte a la web del tr3sc

 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX