3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Black Pool Suite: Barcelona Clarinet Players & Joan Vidal & Marco Mezquida

Black Pool Suite: Barcelona Clarinet Players & Joan Vidal & Marco Mezquida

  • Convent de les Arts - Alcover
12€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els BARCELONA CLARINET PLAYERS presenten una obra de jove compositor Joan Vidal.

7 poemes visuals i sonors conformen aquesta suite on les peces recreen històries d'herois anònims que viuen realitats molt diferents en una mateixa ciutat. La soledat, l'amor o la pèrdua són els motors que alimenten aquest engranatge format per breus narracions, inspirades en els Dublineses de James Joyce.

Els ingredients musicals de la suite, escrita per a quartet de clarinets, piano i percussió, van des del jazz i la improvisació a les sonoritats de compositors com Olivier Messiaen, Igor Stravinsky o Django Bates.

Innovacio¿, fusio¿, interdisciplinarietat o pedagogia so¿n alguns dels conceptes que millor defineixen la li¿nea creadora dels Barcelona Clarinet Players. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minucio¿s treball cambri¿stic i una cuidada i ene`rgica posada en escena.

Per la seva banda, JOAN VIDAL, després d'estudiar piano, percussió clàssica, bateria, clarinet i harmonia, cursa la carrera de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb mestres com Gabriel Brncic, Albert Guinovart o Manel Camp. L'any 2008 se li concedeix la u¿nica plac¿a per estudiar el Master of Arts in Jazz Percussion a la Royal Academy of Music de Londres on obte¿ la Distinction in Performance despre¿s de dos anys d'estudi.

Brillant com a compositor, pianista, improvisador, bandleader, ecle`ctic i versatilitat. Hi ha consens entre la premsa, pu¿blic i els seus propis col·legues a assenyalar MARCO MEZQUIDA com una de les aparicions me¿s brillants i prometedores en l'escena musical de la peni¿nsula en de`cades, i un artista destinat a conquerir qualsevol escenari imaginable al mo¿n.

Barcelona Clarinet Players
Joan Vidal
, percussió
Marco Mezquida, piano

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Carr. de Mont-ral, Km1
43460 - Alcover

Convent de les Arts
Carr. de Mont-ral, Km1, 43460 Alcover

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX