fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de Llibres: La novel·la de Sant Jordi, La Clau i Vestit de núvia

Pack de Llibres: La novel·la de Sant Jordi, La Clau i Vestit de núvia

  • Fins al 31 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

La novel·la de Sant Jordi

Un retrat satíric del món literari que desvela amb ironia i habilitat l'engranatge de la Diada de Sant Jordi Alegre, vibrant, festiu... Així és Sant Jordi per als lectors. En canvi, escriptors i editors viuen una jornada esgotadora.

Aquesta serà la Diada més important per a un dels nostres protagonistes, Màrius Serra, que ha publicat una novel·la on planteja la mort d'una sèrie d'escriptors a mans d'un grupuscle de joves poetes guiats per un joc de rol. Però, ironies del destí, aquella novel·la esdevé premonitòria i, durant les signatures del matí, una sèrie de crims reals tenyeixen de sang les parades de llibres de Barcelona.


La Clau


Un relat elegant sobre l'erotisme d'un dels mestres de la literatura japonesa del segle XX.

Després de quasi trenta anys de matrimoni, un respectable profesor universitari que ja ha passat la cinquantena veu com la relació amb la seva dona, la jove i bonica Ikuko, es va apagant lentament, en gran part perquè se sent incapaç de satisfer el desig sexual de la jove esposa, educada en un ambient més tradicional. Aleshores ell decideix començar un diari personal en què transcriu les seves fantasies secretes amb la intenció que Ikuko el llegeixi d'amagat i això revifi la seva passió. Però poc després ella comença a escriure el seu propi diari, i d'aquesta manera s'estableix entre tots dos un refinat i complex joc d'erotisme, carregat de tensió sexual, en què el voyeurisme i l'exhibicionisme tenen un paper fonamental.

Vestit de núvia

Ningú és immune a la bogeria. Sophie, una jove amb una vida tranquil·la, comença a enfonsar-se lentament en la demència. Milers de signes inquietants s'acumulen fins que tot s'accelera. És la responsable de les morts de la seua sogra i del seu marit discapacitat? Poc a poc, es veu involucrada en diversos assassinats dels que, curiosament, no té cap record. Aleshores, desesperada però encara lúcida, organitzarà la seua fugida: canviarà de nom, de vida, fins i tot de marit, però el seu dolorós passat acabarà per atrapar-la.

En aquest thriller diabòlic perfectament orquestrat, el mal no perdona ningú.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 31 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;