fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ragazzo
Ragazzo
Ragazzo
Ragazzo

Ragazzo

  • Divendres 23 de març | 20:30h
  • Teatre Municipal Cal Bolet - Vilafranca Del Penedès
14€
7€
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Reserva

DESCRIPCIÓ

Ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació, i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral del 2015. Dedicat a Carlo Giuliani, un jove assassinat a Gènova el juliol del 2001 durant la cimera del G8. Benvinguts a la llibertat vigilada global. Benvinguts al segle XXI.

Què fer davant l'amenaça? Té legitimitat un govern que s'ha de blindar per a decidir? Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible?

"Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col.lectiva i de la Història que els amos del món mai escriuran per nosaltres." Lali Álvarez

Europa, estiu de 2001. La ciutat del Ragazzo viu la restricció de drets socials més gran que ha viscut el continent des de la segona guerra mundial: les fronteres estàn tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions i reunions en algunes zones de la ciutat, es prohibeix estendre la roba als balcons. Detencions. Identificacions. 30.000 policies patrullen els carrers i no permeten l'entrada a la Zona Rossa, el lloc on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.

Ragazzo, malgrat tot, viu l'estiu de la ciutat: fa poc han okupat amb uns amics un espai que han acondicionat com a vivenda, està de vacances, té temps per a escoltar música, llegir, cuinar, enamorar-se... i per a participar al Forum Social Mundial que també s'ha instal.lat a la ciutat i on més de mig milió de persones discuteixen com seria aquest "altre món possible" que des de fa uns anys s'imagina com a alternativa a la globalització. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de restar a la Columna dels Desobedients, que s'ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la Zona Rossa.

 

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

intèrpret Oriol Pla

 il·luminació Núria Solina / so Pau Matas Nogué

ajudant de direcció Quimet Pla / assistent al muntatge Irene Vicente / col·laboradors Aleix Aguilà i Isaac Domínguez

agraïments Haidi Giuliani Elena Giuliani Teresa Garriga Dani Lagartofernández Agnés Mateus Sergi Gutiérrez Diana Pla Ignasi Álvarez Anna Gonzalvo Viky Benítez Mariona Álvarez Marisol Casas Txus Martínez Carles Álvarez Francesca Mascetti Vanesa Rise Eloise Barighini Andre de Lotto Guido Ramellini Ida Mauro Katia Bosco Dario Ferraro i Marta Garolera

i un agraïment especial al grup Zoo per deixar-nos fer servir la seva música en escena

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 23 de març, 20:30h

ADREÇA

C/ Cal Bolet, de, 003
08720 - Vilafranca Del Penedès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les teves entrades amb descompte a través del web del tr3sc i paga-les a taquilles abans de l'espectacle.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
23
març
Ragazzo
20:30 h Teatre Municipal Cal Bolet
Vilafranca Del Penedès
Ragazzo
20:30 h Teatre Municipal Cal Bolet - Vilafranca Del Penedès
7€

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;