fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de Llibres: Oh..., Cazeneuve i la revenja dels desvalguts  i el Orígens de la Barcelona Burgesa

Pack de Llibres: Oh..., Cazeneuve i la revenja dels desvalguts i el Orígens de la Barcelona Burgesa

  • Fins al 31 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

Oh...

Coneixem la protagonista, Michèle Leblanc, poc després que un encaputxat hagi entrat a casa seva i l'hagi violada. Descarta fer la denúncia policial però decideix que, si l'agressor torna, la trobarà preparada per enfrontar-s'hi. Michèle és una professional d'èxit, competitiva i exigent, amb relacions personals conflictives: és amant del marit de la seva sòcia i té un exmarit fleuma, un fill que no està a l'altura de les seves expectatives, una mare jubilada que vol casar-se amb un jovenet i un pare a la presó per un crim espantós, comès quan ella era una nena. Djian ha creat una història absorbent, amb plantejaments de novel·la negra però plena d'ironia i humor àcid, sobre la part fosca que viu dins nostre i que no sempre entenem. El personatge de Michèle desperta en el lector sentiments contradictoris, per la ferma voluntat de tenir control sobre la seva vida, tot i que sigui utilitzant maneres poc ortodoxes.


Cazenauve i la revenja dels desvalguts

Enric Cazeneuve torna a Barcelona el maig de 1909 per establir-se al carrer Balmes número 6. Seductor, bon vivant i cosmopolita, retrobarà el seu amic de joventut, Cinto Brescó, redactor de La Vanguardia, amb qui haurà d'investigar una sèrie d'assassinats misteriosos i despietats, aparentment inconnexos. També comptaran amb l'ajut de la Filo, una peculiar minyona d'idees avançades. La ciutat, convulsa mesos abans l'esclat de la Setmana Tràgica, és l'escenari d'uns crims que afecten tots els estaments socials i per als quals la policia de l'època no està preparada.

1001 secrets de la Barcelona burgesa

Amb aquesta ruta coneixerem els secrets que amagava la Barcelona burgesa en els seus màxims anys d'esplendor. Els indians van ser els iniciadors dels anys daurats de la gran burgesia barcelonina. Comerciants, aventurers, fills de bona família o simplement gent humil amb ganes de millorar, van tornar a Catalunya carregats de diners que van invertir en fàbriques, cases, artistes, comerços, hospitals... Sense ells el passeig de Gràcia no existiria com a tal, ni la Renaixença, el Modernisme o el mateix Eixample. Aquest llibre fa un retrat de la burgesia barcelonina, una atenció especial als diferents fotogrames que componen la seva vida: saber com es divertien, on estiuejaven, a quins llocs es reunien, com eren les seves relacions socials, etc. Les grans famílies: Güell, Santaló, Madrazo, Moragues, Xifré, Fabra, Batlló, Morera, Vidal, Gibert, Milà, De Riquer, Girona, López, Carbó, Amatller, Puig, Terradas, Domènech, Prat de la Riba, Arnús, etc. Senyoretes casadores, monges, intel.lectuals i grans dames. Un dia de cada dia: costums diaris, moda, missa, cultura, restaurants, teatres, festes, etc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 31 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;