3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
A bit of Broadway
A bit of Broadway
A bit of Broadway

A bit of Broadway

  • Auditori Teatre Espai Ter - Torroella de Montgrí
17€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Voleu retrobar-vos amb el Broadway més lluminós i musicalment més espectacular? No us ho penseu i veniu a gaudir de A bit of Broadway un espectacle de teatre musical protagonitzat per vint joves actors seleccionats i una gran orquestra de jazz.

El reconegut dramaturg Joan Maria Segura i la directora Júlia Mora han creat un espectacle vibrant destinat al públic familiar i escolar que actualitza els èxits més sonats de l'època daurada del music hall. A bit of Broadway és el musical educatiu de major format creat a l'Espai Català Transfronterer i és fruït de la col·laboració entre l'Escola de Música Moderna de Girona amb Fundació Casa de la Música del Gironès, Centre de formació teatral El Galliner, l'Escola de dansa Nou Espiral, Institut Narcís Xifra, Institut Santiago Sobrequés, ETECAM, Escola Universitària ERAM, l'Escola Qstura de disseny, patronatge i confecció i el Conservatori de Perpinyà.

Més de cent cinquanta alumnes de tots aquests centres han treballat de manera coordinada. Els joves actors -de dotze a dinou anys d'edat- van superar un càsting d'àmbit provincial abans de ser admesos en un pla formatiu biennal de teatre musical que és actualment el més especialitzat a les comarques gironines. La música de l'espectacle també és interpretada en rigorós directe per joves estudiants.

Fitxa Artística:
Repartiment: 21 actors i 25 - 30 músics Big Band. Direcció: Júlia Mora. Direcció vocal i idea original: Montserrat Cristau. Direcció dansa: Paloma Solanas. Arranjaments musicals: Santi Escura i Francesc Ubanell. Direcció orquestral: Santi Escura. Llum: Àngel Puertas. So: ETECAM, Albert Cortada. Escenografia: Pablo Paz. Fotografia: ERAM, Joan Agramunt. Disseny: La Fonda Gràfica. Producció executiva: David Coll

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Carrer Riu Ter, 29
17257 - Torroella de Montgrí

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX