3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tresors de Sicília
Tresors de Sicília
Tresors de Sicília

Tresors de Sicília

  • Del 24 al 31 de març
  • Viatges Catai - Barcelona
1745€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 1 ESPANYA / PALERM
Sortida en vol de línia regular (opcional) amb destinació Palerm. Arribada i trasllat opcional a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2 PALERMO / Monreale / PALERM
Pensió completa. Al matí, sortida cap a Monreale i visita de la catedral i el seu claustre. Posteriorment, es tornarà a la ciutat de Palerm per visitar els seus principals monuments, com la Capella Palatina i la Catedral de Palerm. Dinar. Tarda lliure o possibilitat de participar en una excursió opcional a Erice, poble medieval situat a la província de Trapani. Sopar.

Dia 3 PALERMO / SEGESTA / TRAPANI / AGRIGENTO
Pensió completa. Sortida cap a Segesta per visitar el Temple Dòric que es caracteritza, no només per la seva singular arquitectura, sinó també pel meravellós paisatge natural que l'envolta. Continuació cap a la part occidental de Sicília per a la visita panoràmica de Trapani amb les seves salines. Continuació cap a la zona de Selinunte, on ens dirigirem a una casa rural, reconeguda per la seva producció d'oli d'oliva, i on podrem degustar l'oli d'elaboració pròpia. dinar i sortida cap a Agrigent, "La Ciutat més bella dels mortals", on, avui dia, es poden admirar encara deu temples dòrics que s'erigeixen a la vall. Visita del famós i únic "Vall dels Temples ". Sopar.

Dia 4 AGRIGENTO / Piazza Armerina / CATÀNIA
Pensió completa. Sortida cap a Piazza Armerina per visitar la esplèndida Vila Romana del Casale, luxosa estatge que es troba al cor de Sicília, important exemple de la època romana i on es pot admirar els preciosos mosaics que representen els usos i els costums d'aquell temps. Dinar. Continuació cap a Catània, on farem una parada a un bar del nucli antic per degustar el dolç típic de la regió. Visita panoràmica a peu de la ciutat. Sopar.

Dia 5 CATANIA / ETNA / TAORMINA / CATÀNIA
Pensió completa. Si les condicions meteorològiques ho permeten, sortida cap a la muntanya Etna, el volcà més alt i encara actiu d'Europa. L'autobús arribarà fins al Refugi Sapienza a 1.800 metres d'altitud. Visita dels cràters apagats, els anomenats "Crateri Silvestri". Ens dirigirem a dinar a unacasa rural als peus de l'Etna on, a més de gaudir d'una menjar típic i genuïna, podrem degustar el vi de l'Etna de producció pròpia. Continuació a Taormina, situada a la cimera de la pintoresca roca de la Muntanya Taure. Temps lliure per a compres, per descobrir les romàntiques carrerons de la ciutat o per visitar el famós Teatre Grec. Retorn a Catània. Sopar.

Dia 6 CATANIA / SIRACUSA / NOTO / CATÀNIA
Pensió completa. Sortida cap a Siracusa, la ciutat més gran de l'antiguitat fundada l'734-733 A.C. i anomenada Syraka, la qual s'estén al llarg de la mar, al costat de l'illa d'Ortigia, que està unida a terra ferma per un pont, i ofereix al visitant les restes del seu gloriós passat: el Temple di Minerva, transformat a la Catedral Cristiana, la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple di Apollo, el Teatre Greco i l'Amfiteatre Romà situat a prop de les Latomie, el Orecchio vaig donar Dionís. Dinar. Continuació cap a Noto per visitar la capital del barroc sicilià. Retorn a Catània. Sopar.

Dia 7 30 març. CATANIA / MESSINA / CEFALÚ / PALERM
Pensió completa. Sortida cap a Messina per realitzar una visita panoràmica de la ciutat, que inclou les vistes sobre l'Estret que separa Sicília del continent. Seguirem cap a Cefalú per dinar en un restaurant davant del mar. No oblidis visitar la estupenda "Cattedrale Normanna" la construcció es remunta al 1131 i el "Lavatoio Medievale". Temps lliure per passejar entre els estrets carrerons plens de joieries i elegants botigues que conserven tota la seva fascinació medieval. Continuació cap a Palerm. Sopar.

Dia 8 31 MARÇ. PALERMO / ESPANYA
Esmorzar. En funció del vol de tornada, temps lliure per realitzar visites o compres d'última hora. Trasllat opcional al aeroport. Retorn a Espanya en vol de línia regular (Opcional). Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 48 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

EL PREU INCLOU
Vols de línia regular amb la companyia aèria triada
Allotjament i esmorzar
6 dinars i 7 sopars (begudes no incloses)
Incorporació a un circuit regular amb guia en castellà
Visites especificades (ENTRADES INCLOSES)
Taxes d'estada (CITY TAX)
Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX