3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Setmana Santa de Fiords i Víkings
Setmana Santa de Fiords i Víkings

Setmana Santa de Fiords i Víkings

  • Del 24 de març a l'1 d'abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1377€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 1 Espanya / Bergen
Sortida en vol amb destinació Bergen. Arribada a l'Aeroport de Bergen. Trobada amb el Representant del receptiu, per al servei de trasllat d'arribada "regular" a l'hotel (a les 15:30 o les 19:30 hores). En arribar a l'hotel, preguntar a recepció per la seva carta de benvinguda. Resta del dia lliure. allotjament

Dia 2 Bergen (Travessia Fiord dels Somnis - FLAAM - Tren panoràmic)
Esmorzar. Sortida de l'hotel per començar l'excursió i submergir-se en el cor dels fiords Noruecs. Sortida amb tren des de l'estació de Bergen. Travessant muntanyes túnels i pintorescs pobles. Arribada a Voss, un poble que és tot un clàssic per a amants de la natura i dels esports estivals i hivernals. Continuació amb autobús regular amb arribada a Gudvangen a la zona de Sogn i Fjordane, on es troba el fiord més llarg i profund de Noruega, el Sognefjord o Fiord dels Somnis. Aquí ens espera una travessia pel fiord més emblemàtic de Noruega el fiord Naeroy i Aurland, ramificacions del fiord dels Somnis. Arribada a FLAAM, petit poble a la vora del fiord des d'on agafarem el famós tren panoràmic Flaamsbanan per a un recorregut panoràmic per les muntanyes fins Myrdal. Canvi de tren i continuació a Bergen. Arribada a Bergen i nit lliure per gaudir dels moltíssims i emblemàtics restaurants de la cuideu.

Dia 3 Bergen / Copenhaguen
Esmorzar. A continuació, trobada amb el guia acompanyant per començar la visita panoràmica de la ciutat de 2 hores. Es destaquen l'Església de Santa Maria, el Saló d'Haakon (entrada no inclosa), el colorit mercat de peix i l'antiga zona del Bryggen. Temps lliure per dinar. Trasllat a mitja tarda a l'aeroport de Bergen. Vol a Copenhaguen. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 4 Copenhaguen
Esmorzar. Dia matí lliure a la seva disposició o per fer excursions opcionals. A la tarda oferim una visita a l'mundialment famós parc TIVOLI el qual va obrir les portes al públic per primera vegada el 15 d'agost del 1843. El seu fundador, el Sr. Georg Carstensen, va al·legar que el Tivoli mai quedaria completament acabat. Per ser fidels al seu creador, cada any s'agrega una nova atracció. Després d'un passeig d'introducció tindrà la possibilitat de fer un recorregut pel seu compte. El parc està obert fins les 23:59 hrs. Retorn a l'hotel per compte propi (El parc està situat a 5 -8 minuts caminant de l'hotel). allotjament

Dia 5 Copenhaguen / Oslo (ferri nocturn)
Pensió completa. Al matí visita panoràmica de 3 hores de la ciutat destacant la Plaça de l'Ajuntament, el famós carrer "Stroget", el parc Tivoli, la Nova Glyptoteca de Carlsberg i el Museu Nacional. A continuació l'Antiga Borsa de Valors, el Palau de Christiansborg, Rosenborg, l'Església Naval, la Nova Plaça del Rei i el Teatre Reial Danès, amb el seu ballet mundialment conegut. Passant per pintoresc port de Nyhavn, arribada a la residència reial del Palau de Amalienborg. Finalment el monument més famós de Copenhaguen: l'escultura de la Sireneta. El tour acaba en el famós port antic de Copenhaguen Nyhavn. Aquí ens espera un esmorzar típic de Pasqua, les arengades escandinaus ... tota una tradició mil·lenària en els països Nòrdics. Trasllat al port de DFDS Seaways per a l'embarcament en un creuer nocturn a Oslo. A bord tindrà una vegada més la possibilitat d'assaborir més especialitats Nòrdiques durant el sopar bufet a bord.

NOTA: S'haurà de presentar els passaports a les autoritats de migració entre Dinamarca i Noruega. Els clients que viatgen amb targetes d'identificació de la U.E. poden córrer risc de no se'ls permeti embarcar.


Dia 7 Oslo-Estocolm
Esmorzar. Continuació a Estocolm (amb tren o autobús, a ser informat in situ). Noruega ens acomiada després d'un magnífic trajecte per la seva esplèndida natura. Travessant els boscos escandinaus per la regió de Varmland, arribarem a Karlstad, terra de llegendes sueques. Parada i temps per dinar per compte propi. (Només s'efectua la parada a Karlstad si el trajecte d'Oslo - Estocolm s'efectua en autocar). Arribada a Estocolm a última hora de la tarda. Allotjament.

Dia 8 Estocolm
Esmorzar. Després de l'esmorzar començament de la visita panoràmica de 3 hores d'Estocolm. La capital sueca construïda sobre 14 illes i connectades per 57 ponts és també anomenada "La Bellesa sobre l'Aigua". Passant pel casc antic, l'Ajuntament d'Estocolm on se celebra tots els anys al desembre el banquet del lliurament del Premi Nobel. Gaudeix de l'ambient medieval de la ciutat vella "Gamla Stan" amb la seva Catedral i després a Stortorget on va tenir lloc "la Batalla de Sang d'Estocolm". la visita també et portarà a Fjällgatan, on podràs gaudir de pintoresques vistes d'Estocolm. Tarda lliure a la seva disposició per a activitats de caràcter personal o realitzar alguna visita opcional. a la fi de la tarda aproximadament 18.30, el guia et oferirà la possibilitat d'un passeig a peu pel Casc Antic per a aquells passatgers que desitgin sopar per compte propi en un dels molts restaurants de la ciutat vella. Allotjament.

Dia 9 Estocolm / Espanya
Esmorzar. Un representant del receptiu de parla anglesa es reunirà amb els clients per al servei de trasllat de sortida "regular" a l'aeroport (a les 10:00, 12:30 i 15:00 hores). Vol de tornada a Espanya.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 37 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis
Vols de Norwegian des de Madrid - Hotels indicats. Habitacions estàndard - 7 nits d'hotel 4 * cèntrics en habitacions estàndard (doble / twin) - 1 nit a bord del ferri DFDS Seaways (cabines exteriors amb vista al mar, bany i dutxa privada) - 7 esmorzars tipus bufet escandinau - 1 sopar tipus bufet escandinau amb paquet de begudes - 1 dinar típic, amb especialitats locals d'arengades al Port Nyhavn de Copenhaguen - vol Bergen / Copenhaguen - Visita guiada amb entrada inclosa al Parc Tivoli - Visites de Bergen, Copenhaguen, Oslo i Estocolm - Excursió amb tren panoràmic Flaambana & fiord dels Somnis (9 hores aproximadament incl. Guia, autobús, vaixell & trens) - Trasllat en autobús de llarga distància de Oslo / Estocolm amb WIFI a bord - Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX