Sopar literari amb Antoni Bassas
- HOTEL NEGRESCO PRINCESS BARCELONA - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
GASTRONOMIA + LITERATURA= SOPAR LITERARI I PERIODÍSTIC AMB ANTONI BASSAS
Has participat en un sopar literari? Si t'interessa la gastronomia i la literatura aquesta és una activitat feta a mida per a tu! Atreveix-te amb noves experiències i sopa en un hotel de 4 estrelles (Hotel Negresco Princess) amb el conegut periodista i escriptor Antoni Bassas. Les delícies gastronòmiques maridaran a la perfecció amb l'experiència d'Antoni Bassas presentant el programa líder en la frnaja de matí a Catalunya Ràdio.
En aquesta ocasió presentarà el seu darrer llibre, amb el que ha guanyat el premi Josep Pla 2018: 'Bon dia, són les vuit!',
PERFIL BIOGRÀFIC D'ANTONI BASSAS(Barcelona, novembre del 1961) Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va debutar a Ràdio Joventut amb setze anys, i als vint va integrar-se a l'equip de transmissions de Futbol en català de Joaquim Maria Puyal, a Ràdio Barcelona, amb qui va treballar durant catorze temporades. Va ser director i presentador d'El matí de Catalunya Ràdio entre el gener del 1995 i el juliol del 2008. Abans havia creat, juntament amb Xavier Bosch, l'espai d'humor Alguna Pregunta Més?, pel qual va rebre el Premi Ondas el 1997. Amb motiu del centenari del FC Barcelona, club del qual és soci, va portar la història del Barça a TV3 amb el talk-show històric Aquest any, cent! El 2009 va convertir-se en el corresponsal de TV3 als Estats Units fi ns al 2013, any en què es va incorporar al diari Ara de la mà del seu primer director, Carles Capdevila. Ha pronunciat conferències sobre les relacions entre Catalunya i Espanya vistes a través dels mitjans a la London School of Economics i a les universitats de Cambridge i Stanford, entre d'altres. Està casat amb la també periodista Mariona Anglès.
PROPOSTA GASTRONÒMICA
PECES FREDES
Micro amanida de quinoa i alvocat amb crudités i vinagreta de pipes de carbassa
Brotxeta de formatge semi curat amb codony arrebossat en pols de nous
Mini sandvitxos de tonyina i olives amb maionesa de pebrot escalivat
Blinis de salmó fumat amb emulsió de coriande i caviar de mújol
PECES CALENTES
Mini coca d'espinacs i ceba confitada amb formatge de cabra caramelitzada
Vaset de crema gina de carbassa amb foie poelé
Croquetetes cremoses de pernil ibèric
Mini quiche de tomàquet semi sec
Pinyons torrats, alfàbrega i mozzarella
POSTRES
Vasets de macedònia de fruita fresca amb suc natural de taronja
Mini brownies de xocolata negra
Beguda Aigua i Cervesa Estrella Damm
Amb la col·laboració especial d'Estrella Damm
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Carrer de Roger de Llúria, 16-18
08010 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX