fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Curs Correcció de textos en Català

Curs Correcció de textos en Català

  • Inici curs: 7 de maig
  • Escuela de escritura y edición de Penguin Random House Grupo Editorial - Barcelona
199€
25%
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

El curs de Correcció de textos pretén donar la informació i les eines bàsiques perquè els alumnes puguin escriure textos correctes des del punt de vista de la llengua i de les convencions tipogràfiques. Tota la feina que hi ha darrere d'un text pot esguerrar-se si en el procés de producció no es té en compte la gramàtica, l'ortografia, la situació comunicativa o la forma. Tenim a l'abast tot de recursos (gramàtiques, diccionaris, manuals d'estil, portals lingüístics...) que ens poden ajudar a escriure correctament, només cal conèixer-los i tenir criteri. En aquest curs ensenyarem a utilitzar-los i a aplicar-los en benefici propi per enriquir els textos.

Tenir clares unes nocions de correcció ens servirà tant si redactem un llibre, una tesi, un article, una carta de presentació o un correu electrònic.

Per què escrivim «déu» amb accent i «adeu» sense? És incorrecte dir «des de que s'ha casat»? I quan escric avinguda Diagonal, van les dues en majúscula o només hi va Diagonal? Puc dir «nòvio» en català si el Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans no l'accepta? Totes aquestes preguntes i d'altres són les que se'ns plantegen quan escrivim o corregim un text. El corrector ha de dubtar, s'ha de documentar i ha de saber trobar una resposta per a cada dubte que se li plantegi. El curs intentarà donar a l'escriptor estratègies per poder reaccionar adequadament davant dels reptes que li presenti la llengua catalana cada vegada que escrigui un text.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Inici curs: 7 de maig

CATEGORIES

Llibres    Cursos literaris

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Aconsegueix el teu descompte exclusiu amb el codi: tr3sccat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dl.
07
maig
Curs Correcció de textos en Català
Escuela de escritura y edición de Penguin Random House Grupo Editorial
Barcelona
Curs Correcció de textos en Català
Escuela de escritura y edición de Penguin Random House Grupo Editorial - Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;