3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Curs Correcció de textos en Català

Curs Correcció de textos en Català

  • Inici curs: 7 de maig
  • Escuela de escritura y edición de Penguin Random House Grupo Editorial - Barcelona
199€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El curs de Correcció de textos pretén donar la informació i les eines bàsiques perquè els alumnes puguin escriure textos correctes des del punt de vista de la llengua i de les convencions tipogràfiques. Tota la feina que hi ha darrere d'un text pot esguerrar-se si en el procés de producció no es té en compte la gramàtica, l'ortografia, la situació comunicativa o la forma. Tenim a l'abast tot de recursos (gramàtiques, diccionaris, manuals d'estil, portals lingüístics...) que ens poden ajudar a escriure correctament, només cal conèixer-los i tenir criteri. En aquest curs ensenyarem a utilitzar-los i a aplicar-los en benefici propi per enriquir els textos.

Tenir clares unes nocions de correcció ens servirà tant si redactem un llibre, una tesi, un article, una carta de presentació o un correu electrònic.

Per què escrivim «déu» amb accent i «adeu» sense? És incorrecte dir «des de que s'ha casat»? I quan escric avinguda Diagonal, van les dues en majúscula o només hi va Diagonal? Puc dir «nòvio» en català si el Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans no l'accepta? Totes aquestes preguntes i d'altres són les que se'ns plantegen quan escrivim o corregim un text. El corrector ha de dubtar, s'ha de documentar i ha de saber trobar una resposta per a cada dubte que se li plantegi. El curs intentarà donar a l'escriptor estratègies per poder reaccionar adequadament davant dels reptes que li presenti la llengua catalana cada vegada que escrigui un text.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Cursos literaris

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Aconsegueix el teu descompte exclusiu amb el codi: tr3sccat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX