3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Le fumiste
Le fumiste

Le fumiste

  • 27 i 28 de gener i 3 i 4 de febrer
  • LA BADABADOC - Barcelona
Fins a 12€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Le Fumiste és una història que es relata a través del teatre d'objectes, titelles, màgia i tècniques circenses. Aquesta obra de teatre familiar és el resultat de 4 anys de creació i recerca autofinançats per la companyia Dondavel.

Gràcies a la participació d'altres projectes escènics, un llarg procés creatiu i recerca escènica, la companyia DonDavel ha pogut explorar i aprendre d'un univers d'influències estètiques i artístiques d'àmbits i èpoques molt diverses. ¿Li Fumiste" proposa un viatge a través de la memòria i la màgia, l'humor i la poesia. Els records se simbolitzen amb fum ballant davant els ulls de l'espectador fins al punt de semblar reals. Però quan es volen atrapar, escapen d'entre els dits i canvien de forma fins que s'esvaeixen.

Amb el fum i els records com a motiu artístic, la creació de Le Fumiste va començar l'any 2013 en una petita sala d'Is sud Tille, França, acabant el procés creatiu en el 2017 a la sala La Casa dels Jacints de Madrid. Durant el procés de creació Davel Puente, creador, director i actor de l'obra, s'ha vist envoltat de diversos artistes que ho han ajudat a donar forma al projecte, Alberto Quirós en la creació, la Cia. Zero en conducta en la manipulació de titelles, Anouk Sébert en el text i veu, Lucas Escobedo i Daniel Sánchez en la coreografia, Herminio Sánchez Campillo en el treball actoral, Imanol Ituño i Fernando Santa Olalla en la màgia i Lucas Tadeo en el Claqué.

FITXA TÈCNICA

AutoriaDavel Puente Hoces
Durada55min aprox.
Idiomacastellà
Intèrprets:Davel Puente Hoces

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 27 i 28 de gener i 3 i 4 de febrer

Horari: Dissabtes a les 19h i diumenges a les 12h i 18h

Edad recomanada: a partir de 5 anys

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX