3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Abonament Festival Ressona

Abonament Festival Ressona

  • Teatre Auditori Cardedeu - Cardedeu
36€
0€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

OCEANES  - 16 de març a les 21:00

Amb conversa prèvia amb Clara Peya

'Oceanes' (TempsRecords, 2017) és un homenatge a les dones a través de l'aigua; un crit perquè les dones s'empoderin i res ni ningú els impedeixi ser elles mateixes. L'aigua és calma i fúria, neteja, purificació, l'aigua flueix, és profunditat, immensitat, maternitat, naixement. Som aigua. En les mitologies grega i romana les Oceànides eren unes ninfes filles d'Oceans i Tetis. Cadascuna d'elles estava associada a una font, mar, riu o llac. La Clara Peya ha decidit convertir algunes dones que han passat per la seva vida en les OCEANES, dones d'aigua, princeses indomables.

Composició i piano: Clara Peya

Contrabaix i producció: Vic Moliner

Veu: Anna Ferrer

Bateria i percussió: Didak Fernández Lapsteel,

guitarres i electrònica: Panxi Badii

 

SONS DE MERCAT - 17 de març a les 22:00

El Cor Jove proposa una visita a un escenari fresc i dinàmic, a un lloc de convivència i ple de vitalitat: al mercat! Dins aquest context, el cor ofereix un repertori de cançons d'arreu del món que tenen com a nexe comú la força d'una posada en escena que no deixarà indiferent al públic. El Cor Jove Amics de la Unió va néixer l'any 2005 dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers.

Està format per 25 joves d'entre 16 i 22 anys que s'inicien en el treball propi d'una formació de veus mixtes. La majoria provenen de l'escola coral de l'associació. Compta amb un repertori variat, però dedica especial atenció a la música moderna i popular. Entre els últims projectes, cal destacar Sons del mercat, un programa per a veus mixtes que va estrenar a Eurotreff (Festival Internacional per a Cors Joves) de Wolfenbüttel l'estiu del 2017 i Ceremony of Canticles, una producció formada per l'obra de Benjamin Britten Ceremony of Carols i la de Johan Duijk amb textos de Ramon Llull, Canticles.

Anteriorment, el Cor Jove també havia actuat en la representació de West Side Story al Teatre Auditori de Granollers (2016) I La màgia de Broadway per Nadal a L'Auditori de Barcelona (2016), al Carmina Burana al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (2015), A Little Jazz Mass de Bob Chilcott amb diversos cors joves de Catalunya i dirigits per Johan Duijck (2015) I Catalunya 1714 dirigits per Salvador Brotons amb l'Orquestra Simfònica de Catalunya (2014). Actualment el cor està dirigit per Marta Dosaiguas.

 

VENIM DEL NORD, VENIM DEL SUD - 18 de març a les 18:00

¿Venim del Nord, venim del Sud, de terra endins, de mar enllà..." diu la lletra de la cançó que ha estat en la ment de moltes persones... i si en fem una lectura molt àmplia veiem que la humanitat realment està a tots els indrets, i amb ella la necessitat humana de l'expressió com a comunicació i exteriorització de sentiments i sensacions. Una expressió que sempre recull l'olor i el color de cada espai, de cada cultura, amb un rerefons igual per a tothom: l'expressió de sentiments, de sensacions, d'emocions... i potser és aquesta una de les grans riqueses i ensenyances de la humanitat. El programa que presenten està basat en aquest concepte: música escrita per a orquestra de corda per part de compositors d'arreu i basada en melodies populars de diferents indrets del planeta que ens acull, una música rica i fresca en melodies, ritmes i evidentment colors que ens portaran a deixar viatjar la nostra imaginació i, esperem que també, els nostres sentits.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Av. del Rei en Jaume, 118
08440 - Cardedeu

Teatre Auditori Cardedeu
Av. del Rei en Jaume, 118, 08440 Cardedeu

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX