3/5
Sense recomanacions Interessa a  
2ManyDjs (Dj Set) + Max Cooper Live! A/V - 16È ANIVERSARI THE LOFT

2ManyDjs (Dj Set) + Max Cooper Live! A/V - 16È ANIVERSARI THE LOFT

  • Razzmatazz - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els germans David i Stephen Dewaele no necessiten presentació alguna a hores d'ara, són probablement la parella de djs més coneguda del món: 2manydjs. Però sempre és bo recordar algunes coses. Com el seu àlbum-mix de debut de l'any 2002, el cèlebre As heard on Ràdio Soulwax Volume 2, un disc de mescles que s'elevava a les seves més altes cotes l'aleshores nou concepte del mash-up. Un disc que segueix sent un dels màxims fites de la història dels dj mix. Res va tornar a ser el mateix després d'això. Almenys pel que fa a una sessió de dj fa: aquesta barreja a priori impossible de cançons i estils sense cap prejudici amb la pista de ball i la diversió com a absoluta premissa, li va propinar un bon repàs a l'escena de clubs del moment i enlluernar a tota una generació.

Les seves sessions són llegendàries i lluny de cremar el concepte del mash-up, s'han anat re-inventant-se a si mateixos en diferents xous sense perdre gens d'aquesta energia a mig camí entre la sessió de dj i el concert de rock, que es ha intentat imitar fins a la sacietat. En aquest camí sempre cap endavant, ha estat fonamental el paper de Soulwax, la banda de rock de la qual formen part. I ho ha estat fins al punt que les maneres rock de la banda poden apreciar-se en els dj sets dels germans, i l'hedonisme i energia dels dj sets en els concerts de la banda, arribant a barrejar tots dos en perfecta sintonia. Un concepte únic que només es pot entendre assistint com a públic als seus shows.

Els Dewaele porten des del 2008 donant forma al seu projecte Ràdio Soulwax, una emissora de ràdio on-line amb una exquisida programació musical que traslladen als seus shows, habitualment recolzats amb projeccions dels artistes que punxen, especialment dissenyades per a cada set.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

2manydjs dj set + DJohnston Max Cooper live A/V + BLD MK Ultra: Marco Passarani + Render + Veski + Vertical Trill: Iglooghost live A/V

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Trucar al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX