3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Journeys: Dj Tennis B2B Job Jobse - 16È ANIVERSARI THE LOFT

Journeys: Dj Tennis B2B Job Jobse - 16È ANIVERSARI THE LOFT

  • Razzmatazz - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després del memorable B2B entre Gerd Janson i Midland del passat 13 de maig, Journeys torna el proper mes de febrer de 2018, dins el 16 aniversari del Loft, amb un altre B2B de luxe, en aquesta ocasió entre Dj Tennis i Job Jobse, dues de els principals DJ del clubbing mundial. Completa la nit ni més ni menys que El_Txef_A, àlies del productor bilbaí Aitor Etxebarria, responsable del segell Forbidden Colours i un dels artistes més personals de l'electrònica nacional.

Dj Tennis, fundador i A & R del segell Life and Death, Manfredi Romano va créixer girant amb grups, dirigint bandes de punk i organitzant esdeveniments musicals a Itàlia en el canvi de mil·lenni. Després de completar els seus estudis d'informàtica a la Universitat de Pisa, Manfredi va formar DAZE, la primera agència de booking d'Itàlia dedicada exclusivament a la música electrònica. Després de dues dècades d'experiència en l'escena, Romano va canviar el seu enfocament en 2010, establint-se com a DJ per compte propi. Tennis exhibeix valentament una habilitat astuta per crear intimitat en els saraus més variats. És a més un productor respectat. Romano canalitza constantment les seves primeres influències de lluminàries post-rock com Godspeed You! Black Emperor, Tortoise i Fugazi en constel·lacions electròniques intricadament sintetitzades.

Job Jobse solia treballar per l'infame Club 11 de Amsterdam, i quan el seu successor Trouw va obrir les seves portes, Job va tenir l'audàcia de preguntar al segell amb seu a Berlín Innervisions si podia treballar per a ells. I així va ser com Job es va traslladar a Berlín a l'agost de 2010 per treballar a les oficines de Innervisions. En aquest moment Trouw el reclutaria com a assistent de booker, així que després de mig any a Berlín, Job va tornar a Amsterdam per començar a assistir als bookings en Trouw i ser promogut com booker poc després. Tot això va canviar ràpidament després de la primera nit de Life and Death a l'abril de 2012, amb Job com a DJ resident a Trouw, obrint la nit i impressionant fortament als nois de Life and Death amb el seu set. Poc després LAD va convidar a Job a punxar en la seva festa al Club Der Visionaere (Berlín). En aquestes 24 hores extraordinàries de dj-ing i festa, va néixer una veritable amistat i respecte mutu entre Job i la tripulació de LAD. En l'estiu de 2012 se li va oferir a Job una altra feina que no podia rebutjar: Life and Death necessitava un nou gerent del segell i li van preguntar a Job per això. I així com Job va donar el següent pas en la seva carrera i ara és DJ a temps complet i gerent de Life and Death.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

Journeys: Dj Tennis b2b Job Jobse + El_Txef_ A Zombie Zombie live + DJohnston

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Trucar al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX