fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de llibres: El Ministerio de la felicidad, Lykke i Puro Jazz

Pack de llibres: El Ministerio de la felicidad, Lykke i Puro Jazz

  • Fins al 30 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

EL MINISTERIO DE LA FELICIDAD SUPREMA

El ministeri de la felicitat suprema és l'enlluernadora nova novel·la de la mundialment famosa autora d'El déu de les coses petites. Ens embarca en un viatge íntim de molts anys pel subcontinent indi, dels barris massificats de la Vella Delhi i les carreteres de la ciutat nova a les muntanyes i valls del Caixmir i més enllà, on la guerra és la pau i la pau és la guerra. És una dolorosa història d'amor i una protesta contundent, una història explicada amb xiuxiuejos, amb crits, amb llàgrimes mancades de sentimentalisme i, de vegades, amb una rialla amarga. Cada un dels personatges està inesborrablement i tendrament retratat. Els seus protagonistes són gent trencada pel món en què viu i després rescatada, redimida per la força de l'amor i de l'esperança.


LYKKE


Ningú sap més sobre la felicitat que Meik Wiking. Però ell creu que encara podem aprendre molt dels danesos, les claus de la felicitat estan en molts racons del món. Un llibre captivador que ens invita a iniciar aquesta recerca del tresor de la felicitat a través d'històries i exemples inspiradors.

PURO JAZZ

La música de jazz és l'obsequi més valuós que la comunitat afroamericana ha fet al món. La música que aquest poble ha creat i desenvolupat amaga unes característiques musicals i uns valors culturals que han enriquit i revolucionat l'univers musical dels nostres temps.Tot i així, sembla que amb el pas del temps aquestes aportacions tan originals i enriquidores estan sent oblidades i arraconades. És així que actualment, sota la denominació de jazz, proliferen estils i tendències que han abandonat del tot les característiques que originalment van donar entitat i tot el seu sabr i valor a la música del jazz.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 30 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;