fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de llibres: August Gil Matamala, L'alfabet de foc i La vida a qualsevol preu

Pack de llibres: August Gil Matamala, L'alfabet de foc i La vida a qualsevol preu

  • Fins al 30 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

LA VIDA A QUALSEVOL PREU

En Tomas convida la seva esposa Maj i els seus fills adolescents a un elegant hotel al camp per passar les vacances de Setmana Santa. La Maj hauria de ser feliç i, com de costum, farà tot el possible per ser simpàtica i amable amb els altres hostes, si no fos perquè està tan marejada¿ Però, quan es deixa fer un massatge facial i sent les mans suaus de l'esteticista sobre el seu rostre, no pot contenir les llàgrimes. En Tomas lluita per l'empresa familiar i per mantenir-se sobri, en Lasse té problemes per aprovar l'últim curs de l'escola de primària i l'Anita està desapareixent dins d'un món de llibres i de pel·lícules. A mesura que acaba la dècada dels 50 i s'hi entreveuen els canvis dels 60, la Maj veu com el seu món, confortable i estable, comença a trontollar. El seu ideal de vida està quedant obsolet.


L'ALFABET DE FOC


En un món apocalíptic, el so de les veus dels nens és mortal i per a en Samuel i la Claire l'única forma de sobreviure és allunyar-se de la seva filla, l'Esther. Però aviat s'adonaran que no és tan fàcil abandonar algú que estimes, encara que la seva veu pugui matar-te. I encara menys quan l'Esther és una adolescent que aviat passarà de ser botxí a víctima. Però tot canvia quan, el dia abans de la fugida, la Claire desapareix. Aleshores, en Samuel decidirà trobar ell sol la cura d'aquest mal odiós en un món estrany per intentar salvar la seva família.

AUGUST GIL MATALAMALA

Els somnis, els bons i els dolents, solen abolir el temps. Però mai l'esperança. Parlar avui de la vida d'August Gil Matamala ¿tres anys de República, tres de guerra, trenta-nou de dictadura i trenta-nou de democràcia formal¿ és parlar d'una veu fidel als principis universals de llibertat i justícia. Una veu resistent ¿crítica i sòlida, discreta i perseverant¿ sota qualsevol circumstància: primer, contra la negra nit del franquisme; després, contra les renúncies i frustracions que van originar el règim del 1978; avui, contra les desigualtats globalitzades del segle XXI. Endinsant-se en la contrahistòria feta des de baix i a l'esquerra, David Fernàndez i Anna Gabriel Sabaté estiren el fil roig col·lectiu d'un intens itinerari vital, per reteixir el relat fèrtil d'una part de l'esquerra social ¿la més oblidada¿ d'aquest país i d'una vida quotidiana que amaga episodis extraordinaris. Advocat de referència durant cinc dècades en el front laboralista i antirepressiu ¿davant el TOP, l'Audiencia Nacional o el Tribunal d'Estrasburg¿, l'evolució política també descodifica passat, present i futur: del PSUC antifranquista a l'autonomia obrera fins a arribar a l'independentisme d'esquerres. Tota una vida, doncs, dedicada la lluita per les llibertats democràtiques, socials i nacionals que ens permet entendre d'on venim, saber on som i per què, i encarar els reptes majúsculs que encara afrontem avui als Països Catalans i al món.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 30 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;