fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Bob Dylan - Guitar BCN 2018

Bob Dylan - Guitar BCN 2018

  • 30 i 31 de març
  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
EXHAURIDES
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dylan debutarà al capdavant de la seva banda, a la fi, al Gran Teatre del Liceu. Els dos concerts, s¿emmarquen en la programació estel·lar del festival GuitarBcn 2018.

Parlar de Bob Dylan és fer-ho, sense por d¿equivocar-se, d¿una de les pàgines vives més importants de la música popular del segle XX. Narrador incansable, valent i encertat, el jove Robert Allen Zimmerman va forjar una sòlida reputació des de l¿àmbit del folk per després obrir el seu ventall als terrenys del rock atemporal i arribar a la maduresa com una de les més destacades (i justificades) icones del talent amb majúscules i la independència creativa. La seva habilitat amb les paraules va ser reconeguda de forma notòria el 2016 amb el Premi Nobel de Literatura, mentre el seu llegat musical, mil vegades versionat i reconegut com influència, es manté tan fresc i inspirador com el primer dia per seguir marcant amb autoritat el camí de generacions venidores.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d'un major d'edat tutor.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX