3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rozalén - Guitar BCN 2018

Rozalén - Guitar BCN 2018

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
20 - 40€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb tres discos en la seva trajectòria, María Rozalén s¿ha convertit en un autèntic referent de la cançó d¿autor espanyola dels últims anys. El més recent, Cuando el río suena... (2017), és una eclèctica col·lecció de cançons que conjuga amb gran imaginació ritmes i gèneres diversos (del folk i la ranxera al pop i el drum¿n¿bass) i que compta amb dianes com Girasoles, peça emblema de l¿àlbum i que demostra que el vessant social de les cançons de Rozalén no va en detriment del ball i de la diversió. La d¿Albacete canta en aquesta ocasió sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també a l¿amor i al desamor, tot un luxe que les presenti al Palau de la Música.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:María Rozalén veuBeatriz Romero intèrpret de llengua de signesÁlvaro Gandul teclat i acordióSamuel Vidal guitarra acústicaIsmael Guijarro guitarra ukelele i percussionsGoyo García baixTete Moragón bateriaOliver Martinez guitara elèctrica

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (http://www.theproject.es/archivos/conciertos/documentos/170705113614_autorizacion_entrada_menores.pdf) degudament impresa i emplenada.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX