3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Luis Pardo · Hypnos
Luis Pardo · Hypnos
Luis Pardo · Hypnos

Luis Pardo · Hypnos

  • fins al 1 d'abril
  • Aquitània Teatre - Barcelona
fins a 24€
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Hypnos és el primer espectacle íntegre de hipnosi de Luis Pardo, on pretén anar més enllà del mai s'ha vist anteriorment en un espectacle de hipnosi. Pardo, especialitzat en tècniques de hipnosi instantània, i tècniques de suggestió barrejades amb el gran poder dels missatges subliminals, portarà al seu públic a descobrir que existeix una altra realitat.

Veurem com tan sols amb el poder de la paraula i la suggestió, Pardo és capaç d'influir sobre les decisions del públic, implantar pensaments en les seves ments, fer-los creure coses que no són, i demostrar que la hipnosi és una eina que ens permet grans assoliments; persones que al llarg de l'espectacle deixen de fumar, superen fòbies i fins i tot són capaces d'afrontar i vèncer les seves pròpies pors. És un espectacle acuradament estudiat i on les experiències viscudes pel públic assistent són experiències reals, doncs no s'usen còmplices ni actors per a cap dels actes de hipnosi, participen totes aquelles persona que ho desitgin, i Pardo assegura que viuran coses extraordinàries.

Tot l'espectacle s'executa amb serietat i respecte, doncs res té a veure amb els espectacles clàssics de hipnosi on es deixa en ridícul a les persones hipnotitzades fent-los cacarejar com una gallina, menjar-se una ceba, i passar la vergonya de veure's nus abans de res el públic, Pardo està en contra d'aquesta classe d'espectacles, ja que l'única cosa que han fet és donar una imatge equivocada de la hipnosi.

FITXA TÈCNICA

Durada100min aprox.
Idiomacastellà
Intèrprets:Luis Pardo

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: fins al 1 d'abril

Horari:

Dissabtes a les 22:45h

Diumenges a les 20:30h



La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX