3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Autors invisibles de les lletres catalanes

Autors invisibles de les lletres catalanes

  • Arts Santa Mònica - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Les lletres catalanes tenen diversos autors i autores que no han rebut el reconeixement que es mereixen entre la crítica i, per tant, tampoc han arribat als lectors. Diverses editorials estan recuperant l'obra d'aquests escriptors a través de reedicions o noves publicacions.

És el cas de Rosa Maria Arquimbau (Comanegra), periodista, escriptora des de ben jove i feminista. O de Cèlia Suñol (Adesiara) una dona que anà superant les adversitats del seu temps. I també és el cas de Joan Santamaria (Més Llibres), escriptor amb una imaginació desbordant.

Comptarem amb la presència dels curadors dels llibres esmentats: Julià Guillamon, Mireia Sopena i Víctor Martínez-Gil respectivament. Ens explicaran per què són escriptors rellevants per la literatura catalana i defensaran les seves reedicions.  

Del llibre Prostitució de Rosa Maria Arquimbau, Guillamon diu que és "una crònica descarada sobre els puticlubs dels setanta a Barcelona, i una reflexió sobre com la història ha marginat a les dones lliures, tractant-les bàsicament de putes".

Cèlia Suñol és una de les veus més subtils i delicades de la narrativa catalana de la postguerra. ¿Aquesta obra sobre la llibertat de la dona hauria de transcendir el cànon i triomfar com a novetat." Ricard Ruiz Garzón, El Periódico

Presentarà l'acte Maria Climent Huguet, traductora i redactora al digital cultural Catorze.cat amb la seva secció setmanal Basorèxia


Un cop acabada la conversa podreu comprar els llibres de Sunyé, Santamaria i Arquimbau:

"Narracions Extraordinàries" (Més Llibres )

"Primera Part" (Adesiara )

"Prostitució" (Comanegra )

"Una crònica descarada sobre els puticlubs dels setanta a Barcelona, i una reflexió sobre com la història ha marginat a les dones lliures, tractant-les bàsicament de putes"

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

La Rambla, 7
08002 - Barcelona

Arts Santa Mònica
La Rambla, 7, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX