fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
VEUS: Festival de Grups Vocals de Catalunya
VEUS: Festival de Grups Vocals de Catalunya
VEUS: Festival de Grups Vocals de Catalunya
VEUS: Festival de Grups Vocals de Catalunya

VEUS: Festival de Grups Vocals de Catalunya

  • Del 7 al 10 de desembre de 2017
  • Diversos espais d'Olot - Olot
13-15€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

VEUS no és un altre festival. VEUS és el punt de trobada de tot un moviment social i cultural al voltant dels grups vocals.

Amb el TR3SC, gaudeix d'invitacions per als següents concerts:

SOLALA (Suècia)
Un nou gènere de música vocal sueca
Dijous 7 de desembre - Teatre Principal d'Olot, 20.30h
Fa cinc anys tres amics es van conèixer en un cuina. Unes hores més tard ja havien fet el seu primer arranjament i, amb això, va començar un nou gènere a la música vocal sueca. Han estat descrits com un trio amb un gran poder vocal, amb un idioma únic i un repertori diferent, ric i molt variat. Solala ha sabut reinventar el concepte de grup vocal i ha aconseguit un estil molt personal que agrada a tothom. Els seus curiosos i espontanis vídeos musicals, rodats i gravats en infinitat de cuines, han atret un gran públic durant els darrers anys i, al 2017, han publicat el seu segon àlbum d'estudi "Feber". En el seu projecte ¿Solala sessions" el grup ha col·laborat amb infinitat d'artistes suecs de primer nivell a qui visiten a casa seva i canten tot plegats a la seva cuina.

THE SONS OF PITCHES (Regne Unit)
Dels pubs de Birmingham als millors festivals a cappella
Dissabte 9 de desembre - Teatre Principal d'Olot, 20.30h
The Sons of Pitches són uns dels últims recents estrenats conjunts vocals britànics i que des del 2015 estan treballant en actiu al Regne Unit, convertint-se en els guanyadors del programa The Naked Choir de la cadena BBC Two. Des d'aquest moment el grup va sortir de gira arreu del país i per diferents països europeus, detectant al públic per la seva combinació al mateix temps d'enginy vocal i espectacle. El 2016 més de 20.000 persones van poder presenciar-los i van oferir dos tours, esgotant-ne les entrades ràpidament.

COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ
Qualitat vocal i espectacular posada en escena
Diumenge 10 de desembre - Teatre Principal d'Olot, 18.00h
Neix el 1996 amb l'Escola de Música creada dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers, entitat dedicada des de 1877 a la promoció i difusió de la música coral. El cor, format per veus blanques d'entre 11 i 17 anys, interpreta obres de diferents períodes i estils i presta especial atenció a la música popular catalana i d'autor. Tots els membres del cor reben classes de cant i tècnica vocal amb les professores maria Illa, Júlia Sesé i Pilar Páez. El pianista David Gómez acompanya habitualment el cor que és dirigit des de la seva formació per Josep Vila i Jover. El cor ha treballat també amb directors de prestigi com Christian Grube, Francesc Guillén, Òscar Boada o Manel Valdivieso.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades ubicades a platea.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX