3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Rhümia
Rhümia
Rhümia
Rhümia

Rhümia

  • Teatre de Salt - Salt
16€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quan els llums de la pista s'apaguen un cop acabat el 'bolo de trabajar', toca posar-se l'abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori. Només cal que algú ens ajudi a encendre l'espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el 'Món real', demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat.

Aquesta família 'inestable' de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l'artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d'aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d'arreu del món i és plena d'emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d'arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l'esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n'han de tornar a aprendre. El riure, l'arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.

FITXA TÈCNICA

AutoriaRhum & cia.
DireccióMartí Torras Mayneris
Direcció d'escenaMartí Torras Mayneris i Xavi Xipell 'Xipi'
Direcció musicalPep Pascual
Durada95min aprox.
Idiomacatalà, castellà i montinià
Intèrprets:Joan Arqué Roger Julià Jordi Martínez Mauro Paganini i Pep Pascual

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català, castellà i montinià

ADREÇA

Plaça de Sant Jaume, 6-8
17190 - Salt

Teatre de Salt
Plaça de Sant Jaume, 6-8, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX