3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Gossos - Festival Músiques Sensibles 2017

Gossos - Festival Músiques Sensibles 2017

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
18€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El grup Gossos ¿ Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz, Santi Serratossa , Roger Farré i Oriol Farré- amb tretze àlbums publicats i vint-i-quatre anys de carrera plegats és sens dubte un dels grups referents de la música en català.

El passat mes de setembre ( 2016) el grup presentava el seu darrer i tretzè àlbum anomenat Zenit.Un disc que simbolitza la culminació d'una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc; 14 cançons que pretenen explicar què és el ¿zenit": el punt més alt de la seva vida i la seva carrera. En les cançons hi podem trobar la suma del bo i millor del grup en aquests 24 anys de camí.

Gossos repassen molts moments del seu procés, com si totes les cançons que han fet al llarg del temps, combinades entre ells, donessin una visió més àmplia i sòlida del conjunt. Melodies i veus a dojo, fusta de les acústiques i metalls de les elèctriques amb dosis d'electrònica i teclats com mai. Des de Zenit, la banda assegura veure la vida amb certa distancia i optimisme i amb ganes de caminar cap a l'altra cara del camí. Gossos es reinventa fluint pel riu que els acompanya, tenint molt clar que el que vingui serà diferent.

Des de 2016 estan immersos en una gira que els ha dut arreu del país presentant les seves noves cançons. El grup manresà prepara un concert proper, íntim i molt especial pel seu pas al festival Músiques Sensibles. Un repertori dinàmic mesclat entre les cançons més importants que han format part de la trajectòria del grup. Una alenada de pop rock, les melodies de sempre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX