3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa
Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa
Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa
Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa
Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa

Maridatge d'escumosos amb Lluís Tolosa

  • La Vinoteca Torres - Barcelona
EXCLUSIU 29€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El proper dimecres 13 de desembre, el prestigiós divulgador de la cultura del vi LLUÍS TOLOSA ens descobrirà 4 escumosos excel·lents i diferents en origen i estil, maridats amb una deliciosa selecció gastronòmica de pernil ibèric, foie micuit i croquetes de pernil.

Una activitat exclusiva per a socis i sòcies del TR3SC, que tindrà lloc a LA VINOTECA TORRES, al cor del Passeig de Gràcia.

Quins escumosos tastarem?

Cuvée Esplendor de Vardon Kennett
Escumós vintage de producció limitada que s'elabora segons el mètode tradicional en unes vinyes familiars situades a l'Alt Penedès, a 550 metres d'altura. Destaquen aromes delicats de fruites fresques i cítrics. Complexa, amb notes de criança, brioix, pa torrat i un toc mineral del terrer. En boca es fresc, llaminer, elegant i persistent. Expressa el raïm, el terreny i el clima d'alçada.

Santa Digna 'Estelado'
Escumós elaborat seguint el mètode tradicional amb segona fermentació dins l'ampolla. Per a la seva elaboració, Torres recupera del passat la varietat més antiga, arribada a Xile al s.XVI. Cultivada per una gran quantitat de petits agricultors, la varietat 'País' ha estat oblidada i menystinguda durant molt de temps, i recentment redescoberta per elaborar vins d'alta qualitat. Color rosat pàl·lid, bombolla fina i persistent. Té un aroma amb predomini de les notes fruitals (fruits vermells i cítrics). En paladar és fresc i salvatge, característic de la varietat ancestral país.

Torres Cordillera Pinot Noir
Elaborat segons les normes del mètode tradicional amb una varietat clàssica com la pinot noir. És un brut per als amants de l'harmonia i el vi, perfecte per a qualsevol celebració. Va ser premiat per la Champgane & Sparkling Wine World Championships 2014.

Lanson Black Label
Si existeix un champagne brut universalment apreciat, aquest és el Black Label de Lanson. Un gran clàssic procedent de França, que expressa las idees i el caràcter de Lanson. Brillant i net, el Black Label recorda el color groc amb reflexes ambre característics del Pinot Noir. A la copa és un champagne alegre i viu amb un cordó de bombolles. En nas, aporta una impressió de vitalitat amb perfums de primavera, així com unes notes de pa torrat i mel. I en boca ens recorda a rams de fruites madures i de cítrics que donen sensació de plenitud i lleugeresa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 78
08008 - Barcelona

La Vinoteca Torres
Passeig de Gràcia, 78, 08008 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Activitat exclusiva TR3SC.
Aforament limitat.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX