3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Vins & Cafè
Vins & Cafè

Vins & Cafè

  • Avantatge permanent
  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
23€
19€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Saps que tant els vins com el cafè estan fets del mateix? Que sí, els tanins! No t'ho creus? Vine a l'Espai Penedès i descobreix-ho de la mà del nostre sommelier i els cafès de Novell.

Els tanins són un grup de substàncies complexes de composició diversa però caracteritzada per la presència de fenols (compostos orgànics força aromàtics i àcids). Els tanins tenen una olor ben característica i són amargs, el seu color va des del groc fins al castany clar.

En el cafè, són els responsables de la seva astringència o, el que és el mateix, la sensació de sequedat a la boca després de beure'l.

En el vi, un adequat grau de tanins contribueix a donar un buquet característic o s'utilitza per clarificar-los. Dins del raïm, els tanins es troben a la rapa, els pinyols i la pell. Per això els tanins només es troben presents en els vins negres, que són els únics que passen el procés de fermentació amb la pell i les llavors, i aporten un toc aspre al seu gust.

Tastarem 5 vins negres varietals del Penedès -Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Sumoll i Pinot Noir- juntament amb tres mostres de cafès Novell.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX