3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sin Fronteras
Sin Fronteras
Sin Fronteras
Sin Fronteras
Sin Fronteras

Sin Fronteras

  • del 30 de novembre al 10 de desembre
  • Teatre Akadèmia - Barcelona
fins a 22€
DES D'11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMO ESPECIAL TR3SC:

Entrades a 11€ en totes les funcions (de l'1 al 3 i del 6 al 10 de desembre)

Sin Fronteras transcorre dins d'una ONG després del terratrèmol de l'any 2010 a Xile. Un grup de voluntaris arriba per ajudar a les víctimes del desastre. Allà, en el seu campament base, amb intenció terapèutica, els voluntaris expliquen als nens perjudicats per la catàstrofe, un conte escrit per Heinrich Von Kleist el 1808.

Juntament amb els espectadors, els voluntaris són arrossegats a la història d'una dona que, a Santiago de Xile el 1647, escapa de la seva execució just abans de morir, només per ser assetjada de nou per la tragèdia en mans d'una multitud enfadada que acaba matant-la.

La representació de la història que duen a terme els voluntaris de l'ONG per als nens revela profundes fractures dins d'ells mateixos i amb el seu entorn. El muntatge reflexiona sobre aquelles fissures que s'obren en la societat i els individus que la componen després d'una catàstrofe natural, posant en evidència la precària estabilitat de la nostra civilització.

A través de l'entrellaçament de textos contemporanis amb altres antics i poètics, cants tradicionals i marionetes, l'espectador és traslladat d'un univers realista a un altre grotesc i còmic, en el que els voluntaris ja no són únicament personatges del drama, sinó persones les quals a través de l'acció donen respostes als temes que la peça ha qüestionat. Atrapats en les salvatges corrents d'un tsunami, tant els actors com els espectadors, són conduïts des d'un trepidant territori de teatralitat cap a aigües més desconegudes, en les que es poden revelar aspectes íntims i subtils de l'ésser humà.

FITXA TÈCNICA

AutoriaWorkcenter Studio in Residence
DireccióThomas Richards
Durada85min aprox.
Idiomacastellà
Intèrprets:Alonso Abarzúa Gina Gutiérrez Juan David Salazar Felipe Salazar María Solarte Javier Cárcel Hidalgo-Saavedra i Lynda Mebtouche

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

ADREÇA

c/ Buenos Aires, 49
08036 - Barcelona

Teatre Akadèmia
c/ Buenos Aires, 49, 08036 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 30 de novembre al 10 de desembre

Horari:

de dijous a dissabtes a les 20:30h

Diumenges a les 18h

*Excepte: dissabte 9/12 a les 21h i diumenge 10/12 a les 19h

30/11: col·loqui Post-Funció amb la participació de Thomas Richards i la col·laboració de Recomana.cat (Itinerari `Petita memòria, gran història')

Amb la compra de la teva entrada per Sin Fronteras tindràs accés a la venda exclusiva de L'Heure Fugitive, creada per i amb Cécile Richards i Thomas Richards

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX