3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret
Cabaret

Cabaret

  • fins a l'11 de febrer
  • Teatre Victòria - Barcelona
fins 68€
35%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL per a compres fins a l'11 de febrer:
35% de descompte
en totes les funcions (excepte divendres tarda) - zona Platea 6, 7, 8 i 9

L'història transcórre en els darrers anys de la República de Weimar, en un Berlín decadent i assotat per la crisi del 29. Una ciutat que es segueix aferrant inútilment a la il·lusió d'aquells anys d'esplendor que la van magnificar poc temps enrere. El Kit Kat Club, el club nocturn de la ficció, obre les seves portes cada nit per a entretenir a un públic ansiós per oblidar, encara que sigui per un parell d'hores, el mal que plana per damunt dels seus caps. Governat pel seu inquietant i divertit mestre de cerimonies, el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l'imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el romanç de tardor entre Fräulain Schneider i el propietari jueu d'un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz. Amb diverses de les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals: "Willkommen", "Cabaret", "Money Money", "Maybe this time". CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure un cop a la vida.

La producció actual
Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt de l'escenari per una banda de 9 músics en directe. Una renovada i luxosa versió en castellà de CABARET, que prèn l'esència de l'espectacle original del Broadway dels anys 60, arriba ara al Teatre Victòria. Adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta, responsable de portar per primera cop a Espanya títols capitals del teatre musical com Jesucristo Superstar, Evita o Sonrisas y Lágrimas. Un dels grans espectacles de la temporada a Barcelona, que arriba després de triomfar a Madrid i de fer una gira per Bilbao, València, Mallorca i Sevilla.

Cabaret
Cabaret és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50 països, traduït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions superant els 30 milions d'espectadors. Ha guanyat 12 premis Tony, 3 premis Oliver i 3 premis Drama Desk. La seva versió cinematogràfica, protagonitzada per Liza Minelli, va guanyar 8 premis Óscar, una fita espectacular tenint en compte que competia amb El Padrino. Un musical que, a més de ser un gran espectacle per a passar-ho bé, és també quelcom més: un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.

28 de novembre: funció benèfica a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. La recaptació d'aquest dia anirà a aquesta fundació.

FITXA TÈCNICA

DireccióJaime Azpilicueta
Direcció musicalRaul Patiño
Durada150min aprox (amb entreacte)
Idiomacastellà
Intèrprets:Elena Gadel Ivan Labanda Alejandro Tous Amparo Saizar Enrique del Portal Víctor Díaz Teresa Abarca José Carlos Campos Miguel Ángel Collado Gerard Mínguez Alejandro Fernández Xabi Nogales Maite Fernández Evangelina Esteves Michelle Marier Queralt Albinyana Maria Martín i Maria Reina

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Av. Paral.lel, 67
08004 - Barcelona

Teatre Victòria
Av. Paral.lel, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: fins a l'11 de febrer

Horari:

Dimecres, dijous i divendres a les 20:30h

Dissabte i diumenge da les 17:30h i a les 21:30h



Horari Taquilles: des de 2h abans de l'inici de la funció

*Selecciona la teva butaca perquè s'apliqui el descompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX