fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cursos de cuina a Aula Canela Fina
Cursos de cuina a Aula Canela Fina
Cursos de cuina a Aula Canela Fina
Cursos de cuina a Aula Canela Fina
Cursos de cuina a Aula Canela Fina
Cursos de cuina a Aula Canela Fina

Cursos de cuina a Aula Canela Fina

  • Aula Canela Fina - Barcelona
40-45€
10%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROGRAMA DE CURSOS:

Dilluns 5 de Març
Esmorzars energètics + Tast de les receptes amb copa de vi
Aprendràs a preparar esmorzars sans que t'aportin energia i vitalitat de bon matí.
Receptes:
    · Crema dolça de cereals "porridge integral"
    · Entrepà vegetal de tempeh
    · Creps de blat sarraí amb melmelada casera
    · Pa d'arròs i mill amb avellanes
    · Paté de remolatxa

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 12 de Març
Deconstrucció de plats tradicionals + Tast de les receptes amb copa de vi
Marc Grivé t'explicarà de forma senzilla en què consisteix una de les principals revolucions gastronòmiques dels últims anys: gelificacions, deconstruccions i espumes.
Receptes:
    · Crema catalana 2.0 en espuma (Carles Gaig)
    · Deconstrucció de patates braves (Sergi Arola)
    · Ceviche amb aire modern

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 19 de Març
Ous i mones de Pasqua + Tast de les receptes amb copa de vi
Una classe pels més xocolaters i atrevits, impartida pel mestre pastisser Lluís Costa, on aprendràs a elaborar receptes de Pasqua originals!

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 9 d'Abril
Pasta fresca italiana + Tast de les receptes amb copa de vi
Descobreix trucs per aconseguir les millors textures i salses, de la mà d'un vero italià, en Pietro! 
Receptes: 3 tipus de pasta amb 3 salses diferents

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 16 d'Abril
Les algues en la gastronomia + Tast de les receptes amb copa de vi
David Gasol t'ensenyarà com cuinar amb algues marines, una gran font de minerals per al teu organisme!
Receptes:
    · Amanida verda amb alga dulse
    · Paté d'algues i tofu
    · Xips de kombu
    · Saltejat d'arame amb shitakes
    · Cruixent de nori amb sèsam 

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 7 de Maig - EXHAURIT
L'escabetx + Tast de les receptes amb copa de vi
Lleugers, aromàtics, suaument àcids, els escabetxos són una delícia, i Marc Grivé t'ensenyarà com utilitzar-los a la cuina!
Receptes:
    · Musclo amb textures d'estiu
    · Codorniu escabetxada amb vermouth i verduretes encurtides
    · Seitons amb vinagre i 4 maneres d'amanir diferents

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Dilluns 14 de Maig
Tuppers saludables + Tast de les receptes amb copa de vi
David Gasol, nutricionista i xef, compartirà la seva experiència i ens donarà consells per millorar la nostra alimentació.
Receptes:
    · Gaspatxo de remolatxa
    · Amanida de cigrons amb vinagreta de miso
    · Arròs basmati integral a l'estil thai
    · Verdura verda al dente amb all i oli de pinyons
    · Trufes de garrofa

Horari: de 19:00h a 21:00h
Preu TR3SC: 36€

Consulta el programa de cada curs clicant a: + Info

FITXA TÈCNICA

Durada2h

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Organitzat per: Canela Fina

Inclou: La classe, el tast dels plats i vi per acompanyar el tast

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;