fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de llibres: En Teo va a l'escola, Huracán en Jamaica i No llegiré aquest llibre

Pack de llibres: En Teo va a l'escola, Huracán en Jamaica i No llegiré aquest llibre

  • Fins al 30 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ
EN TEO VA A L'ESCOLA

Avui és el primer dia de classe, i en Teo i el seu germà Pau arriben a l'escola amb moltes ganes de veure els seus amics i d'aprendre un munt de coses noves. Gaudeix amb En Teo va a l'escola, el major èxit d'«En Teo descobreix el món», la col·lecció més emblemàtica d'aquest entranyable personatge. Una història molt propera amb il·lustracions noves i actuals.


HURACÁN EN JAMAICA


A Jamaica, a mitjans del segle XIX, els cinc fills de la família anglesa Bas-Thornton i els dos de la família Fernández viuen en 'una espècie de paradís'. Però, després que un terratrèmol i un huracà hagin reduit a no-res totes les seves possssions, són enviats a Anglaterra per la seva educació. Durant el trajecte, el vaixell on viatgen és atacat per uns pirates i els infants es troben accidentalment 'segrestats'.

NO LLEGIRÉ AQUEST LLIBRE

En Juls no vol llegir el llibre que li ha donat la seva mestra, però no hi té res a fer. De molt mal humor, comença a llegir i, a mesura que avança la lectura, critica tot el que li molesta del llibre: els recursos que utilitzen els autors, els personatges, la lletra... No para de queixar-se fins que la Lia, la protagonista del llibre que llegeix, surt del paper i li diu quatre coses. Quin caràcter!

No llegiré aquest llibre és una novel·la gràfica dins una novel·la gràfica, que tracta el món dels llibres i la lectura d'una manera intel·ligent, gamberra i divertida.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 30 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;