fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack de llibres: Catalunya en negre, Barcelona, ciència i coneixement i la bellesa és una ferida

Pack de llibres: Catalunya en negre, Barcelona, ciència i coneixement i la bellesa és una ferida

  • Fins al 21 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

CATALUNYA EN NEGRE

En aquest llibre hi trobareu una quarantena d'assassinats i cinc execucions, a més d'un nombre encara més elevat d'intents d'homicidi i llargues penes de presó. És el cruent resultat de cent cinquanta anys de crims i criminals, explicats a través de setze casos esfereïdors produïts en terra catalana entre 1838 i 1976.

Prepareu-vos per a reviure fets horripilants, visitar escenaris de crims, conèixer víctimes i botxins, entrar en cel·les miserables, assistir a judicis tumultuosos, fins a conèixer les sentències i el desenllaç d'unes històries escrites amb la sang d'aquesta terra, de l'Alt Urgell a la Ribera d'Ebre, de l'Anoia a la Conca de Barberà, tot passant pel Vallès Occidental, el Segrià i el Solsonès, a més de Barcelona i la seva rodalia, perquè el crim no admet límits ni demarcacions comarcals.


BARCELONA, CIÈNCIA I CONEIXEMENT


Es tracta d'un recull dels fets científics més rellevants esdevinguts a la ciutat relacionats amb la salut i la medicina, l'estudi de la natura, els esforços dels científics per assimilar les lleis de la física i la química, i el paper de la ciència en el desenvolupament de les xarxes de comunicació, la producció i distribució d'energia.

Ho fem amb caràcter divulgatiu per ajudar a la descoberta de personatges, esdeveniments, institucions, establiments i museus que han marcat la història científica de la ciutat.

LA BELLESA ÉS UNA FERIDA

Hi ha qui recorda un amor mentre passeja pels carrers de l'Eixample per traçar una lletra amb els seus passos. Hi ha l'home del maletí que fa autoestop a la sortida de Vic. Hi ha en Gori, que en un poble de la Catalunya nord rep cartes d'un germà amb qui fa anys que no es tracta. Hi ha l'home que vol regalar un viatge a París a la seva dona, però ho canvia per un creuer en solitari al vaixell on canta en Sam Cortina. Hi ha la història prodigiosa d'en Mike (abans Miquel) Franquesa i la seva relació peculiar amb els casinos. I al final, lligant-ho tot, hi ha l'escriptor que se'n va fins a Nancy per completar, a plena satisfacció dels lectors, la seva feina de viatjant d'històries...

Quinze anys després d'aquells Animals tristos, Jordi Puntí torna amb un volum de contes que retrata la seva evolució estilística i temàtica de tot aquest temps. Són nou històries de l'edat adulta, exercicis de desamor, retrats de personatges en fuga i rebels a la recerca del seu lloc al món.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 21 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;