fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
36 Festival de Terror de Molins de Rei
36 Festival de Terror de Molins de Rei
36 Festival de Terror de Molins de Rei

36 Festival de Terror de Molins de Rei

  • Del 10 al 17 de novembre
  • Teatre de la Peni - Molins De Rei
5,50€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si l'any passat vam dedicar el certamen a les mutacions, després d'haver-lo dedicat a les fòbies l'any 2015, enguany el nostre leitmotiv durà com a títol ¿Haneke or the edge of horror". Una clara intenció d'explorar els límits d'un cinema de terror que any rere any amplia i re-formula les normes del gènere.

No hi a res de més personal que valorar la sensació de por que pateix, o gaudeix, cada espectador en veure una o una altra pel·lícula. Tant si són films oficialment etiquetats com thriller, com suspense, intriga, plicíac o purament de terror, cada espectador els viu de forma única en funció de la seva personalitat, estat d'ànim i receptivitat de cada moment; només cadascú pot decidir si ha tingut por en algun moment, pla o escena. És per això que és tan difícil establir un criteri general que aconsegueixi delimitar què és el terror.

A més, les pròpies experiències personals poden portar-nos sensacions d'autèntic terror, especialment quan una pel·lícula ens evoca un moment, una vivència o situació concrets. Per això ni hi ha dubte que tot fanàtic del gènere que tant ens entusiasma, el terror, haurà reflexionat algun cop sobre què és pot considerar terror i què no. És a dir, sobre els límits del gènere. Sobretot ens estimem el cine de terror i aquest és un debat que ens resulta apassionant.

Aquest any, us convidem a explorar aquest polèmic concepte amb nosaltres i comptem amb tots vosaltres per debatre, comentar, conversar i opinar sobre el leitmotiv del TerrorMolins 2017: the edge of horror.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

pl. Mercè Rodoreda, 1
08750 - Molins De Rei

Teatre de la Peni
pl. Mercè Rodoreda, 1, 08750 Molins De Rei

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX