3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver

  • Teatre Cirvianum - Torelló
18€
9€
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Segona part de la trilogia que uneix al fundador, compositor i guitarrista d'Antònia Font amb el pintor Albert Pinya, Atlantis segueix la línea estilística però en versió corregida i augmentada. Obre el ventall de l'anti-folk a l'electro, del funk a la rumba, del pop pur a tot el que es pugui imaginar. Una veritable antítesi respecte al so de Pegasus que, a nivell gràfic, substitueix el blau i el verd per colors complementaris com el taronja i el rosa.

Amb la col·laboració de Toni Toledo (bateria) i Toni Pastor (mescles), Joan Miquel Oliver ha escrit, enregistrat i produït un disc que, temàticament, també és un contrapunt a Pegasus i el seu recorregut per l'illa de Mallorca. Amb tres blocs de quatre cançons, el repertori d'Atlantis apunta a un mateix concepte: les persones. Un entramat conceptual que arrenca amb Nins a Tobogans, evocació de la infància més primitiva i pre-cognitiva de l'autor. De la mà d'aquest somni, entrem en un altre més gran per on desfilen Agricultors ingràvids, herois de civilitzacions perdudes i, és clar, homes i dones estupefactes davant la seva pròpia forma de vida.

Individu i societat, una relació de la que sorgeixen meravelles com Posidònia, Disseny de producte i també Rumba del temps, single d'avançament i veritable lliçó de física en sintonia amb aquesta línea festiva d'un autor que, al llarg del anys, ens ha regalat Alegria, Patxanga o Holidays, entre tants d'altres. Un pas més capa l'optimització d'una veu que ha estat classificada dins de la categoria de "agradable i relaxada" i una nova prova que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d'alt contingut poètic amb una material que passa sovint desapercebut.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

pl. Nova, 10
08570 - Torelló

Teatre Cirvianum
pl. Nova, 10 , 08570 Torelló

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les teves entrades amb descompte via web TR3SC i paga-les a taquilles.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX