3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cap d'any en creuer fluvial pel Rin
Cap d'any en creuer fluvial pel Rin

Cap d'any en creuer fluvial pel Rin

  • del 27 de desembre a l'1 de gener
  • Viatges Catai - Barcelona
1341€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 4 30/12 Navegació - Bonn
Pensió completa
Esmorzar bufet a bord. Navegació al matí.
A causa de les dates assenyalades i en passar davant de Bonn, la ciutat natal de Beethoven, gaudirem de l'audició d'un fragment de la novena simfonia, on explicarem el context històric i així podrem gaudir d'una experiència especial. Arribada a la zona de l'Antic parlament i la zona dels museus a la ciutat de Bonn. Retorn al vaixell per menjar a bord. A la tarda visitarem la ciutat de Bonn i tindrem la resta del temps lliure fins a l'hora del sopar a bord. Música en viu i animació


Dia 4 31/12 Navegació - Colònia
Pensió completa
ESMORZAR bufet a bord. A l'matí navegarem per la va regir els entre Bonn i Colònia, 1 Altre dels Recorreguts interessants en el Rin Mitjà. A mig matí arribarem a Colònia on realitzarem una completa visita d'AQUESTA ciutat. Colònia és coneguda com la Roma del nord, famosa per els Seves Esglésies romàniques PERÒ sobretot per su catedral gòtica, la qual és l'església principal de l'Arxidiòcesi de Colònia i una de les Catedrals més Grans d'Europa. Dinar a bord. A la tarda gaudirem d'temps lliure per poder passejar per AQUESTA important ciutat i AIXÍ preparar-nos tranquil·lament per a la gran sopar de cap d'any. Sopar especial de cap d'any.
Música en viu i de ball.


Dia 5 1/1 Colònia - Frankfurt - Espanya
Esmorzar de bufet tardà a bord, per poder descansar després de la nit de cap d'any.
Temps lliure durant el matí. Dinar tardana al nostre creuer.
Check-out del vaixell (aprox.) A les 16:30 (es podrà fer ús fins llavors de les cabines). Trasllat a l'aeroport de Frankfurt. Vol de tornada.


Día 1 27/12 Espanya - Frankfurt - Heidelberg
Trobada amb els seus guies a l'aeroport d'origen. Sortida en vol directe de Lufthansa des de la seva ciutat d'origen. Arribada del vol a Frankfurt i trasllat amb autobús fins a Heidelberg. Visita de la ciutat i el seu castell.
Dinar en un restaurant local.
A l'hora assenyalada trasllat al creuer i check-in a bord del William Shakespeare. Temps lliure durant la tarda. A bord gaudirem de la nostra primera tarda on hi haurà música en viu i animació. Còctel de benvinguda a bord. Sopar de Benvinguda.

Dia 2 28/12 Rüdesheim - Rhin Romàntic
Pensió completa
Esmorzar bufet a bord. Al matí visitarem Rüdesheim, famosa per ser una de les poblacions més animades del país, gràcies al seu famós carrer "Drosselgasse". Antic destí preferit dels més romàntics, Rüdesheim és actualment un dels mercats més famosos de la zona. El centre medieval de Rüdesheim i les seves muralles són el marc d'una ciutat bella i animada.
Pujarem al monument del "Niederwalddenkmal" un monument que referència a la victòria de les batalles "franc-prussianes" i que ens brinda no solament un context de la història d'Alemanya sinó unes vistes increïbles sobre el riu Rin Dinar a bord. A la tarda navegarem pel famós Rhin romàntic, durant la travessa es relatés per la megafonia del vaixell cada un dels castells que anem observant per aquest recorregut del "Rin Romàntic" on es troba la major concentració de castells del món. Es passarà la famosa roca de "La Loreley" on relatarem la llegenda d'aquest famós icona del Rin alhora que escoltem la melodia d'Heinrich Heine. Xerrada a la sala sobre la navegació fluvial: dades tècniques del vaixell i el riu, també tindrem música en viu i diferents activitats de diversió. Sopar a bord. Show de la tripulació. Música en viu.

Dia 3 29/12 Cochem - Navegació del Mosel·la - Coblença
Pensió completa
Durant la nit el nostre vaixell haurà recorregut un tram del riu Mosel·la fins situar-nos a la ciutat de Cochem.
Aquest matí gaudirem d'un preciós recorregut per una de les ciutats més famoses d'aquesta regió. La preciosa Cochem, que amb el seu castell a la part alta a la meitat del riu Mosel·la, és un marc representatiu de la bellesa d'aquest riu. Durant el matí recorrerem els carrers de Cochem per gaudir de les seves cases d'entramat de fusta i la seva cultura del vi. Al final pujarem al castell per poder gaudir d'una visita en aquest baluard amb les vistes del riu als seus peus.
Dinar a bord i tarda de navegació pel riu Mosel·la. Famós per les seves escarpades turons i vinyes, li garantim una de les navegacions fluvials més belles d'Europa. Durant la tarda realitzarem diversos jocs, música en viu, fins i tot un concurs especial de cuina alemanya. Sopar a bord. Després del sopar farem una passejada nocturna per la ciutat de Coblença on ens dirigirem a la "Cantonada Alemanya". Visitarem aquesta zona monumental, confluència del Rin i el Mosela i una de les referències històriques del país. En aquesta confluència del riu es troben diversos monuments històrics com el monument a Guillem I (de 37 m d'alçada), l'església de Sant Castor (on es va redactar el tractat de Verdun) i les restes d'un recinte de l'ordre Teutónica. Música en viu.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 50 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 50 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX