3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
2Cellos - 19è Festival Mil·lenni
2Cellos - 19è Festival Mil·lenni

2Cellos - 19è Festival Mil·lenni

  • diumenge, 13 de maig de 2018
  • Auditori del Forum - Barcelona
28-75€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

2Cellos, després del Sold Out del passat 24 de juny en el Festival Jardins Pedralbes, tornaran a demostrar el seu talent i el seu virtuosisme en directe a la ciutat de Barcelona.

Luka Sulic i Stjepan Hauser, el duo de violoncels que formen 2Cellos, van saltar a la fama gràcies a un vídeo penjat en YouTube en el qual versionaven amb els seus instruments l'èxit de Michael Jackson ¿Smooth Criminal". Aquella interpretació els servia com a carta de presentació i una bona mostra de tot el que podia venir després. La viralització del vídeo va ser el punt de partida a una carrera marcada per la reinterpretació d'un instrument que surt dels estàndards clàssics per adaptar-se a llenguatges rockers a les mans d'aquests dos virtuosos.

Al 2011 van saltar a la fama amb l'edició d'un disc en el qual versionaban a llegendes del rock com Guns N' Roses, Nirvana o Muse, i a artistes amb registres més melòdics com Sting o Coldplay.

En la seva segona producció, ¿Int2ition", van seguir la senda de l'homenatge a artistes icònics com a AC/DC, Xarxa Hot Chili Peppers o Elton John, Al 2015, ¿Celloverse" va seguir la mateixa línia, encara que incloïa ja composicions pròpies com la cançó que dóna títol a l'àlbum o una introducció per a la poderosa ¿Thunderstruck"d'AC/DC.

Els discos han anat arribant i la difusió a les xarxes no ha deixat de créixer, i en 2017 han tornat amb un treball encara més ambiciós, ¿Score", al costat de la ArtsSymphony Ensemble, on versionan música del cinema i la televisió.

Només hi ha una mica millor que gaudir-los en YouTube: tenir l'oportunitat de gaudir del seu virtuosisme en directe, i ser testimoni de com el clàssic i el modern convergeixen quan l'element comú és el talent i la qualitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Rambla Prim 1-7
08030 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX