3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Carla Morrison - 19è Festival Mil·lenni
Carla Morrison - 19è Festival Mil·lenni

Carla Morrison - 19è Festival Mil·lenni

  • dimarts, 21 de novembre
  • Apolo - Barcelona
18
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Carla Morrison es troba a la recta final del Tour Amor Supremo, a l'octubre d'aquest any finalitzarà una gira que es va estendre al llarg de dos anys. Amor Supremo ha estat nominat al Grammy 2017 a Los Angeles aquest passat 12 de febrer i va guanyar un Latin Grammy a Las Vegas el passat 2016. Això suma tres Grammy's al llarg de la seva carrera.

Des del llançament d'Amor Supremo, el 6 de novembre de 2015, en el Teatre Metropólitan, Carla no ha parat de girar. Ha recorregut tota la República Mexicana, així com s'ha presentat amb gran èxit en places importants dels Estats Units, Sud-amèrica i Espanya. cal destacar de les 10 presentacions que va realitzar per territori nord-americà, 8 dates van penjar el rètol de sold out, a més de que va tenir una reeixida participació en el Festival Coachella. Així mateix, va realitzar una sèrie de xous per sòl ibèric, on va conquistar al públic dels Festivals DCODE i Nocturama.

Igualment, va fer el propi, en el Teatre Major Julio Mario Santo Domingo de Colòmbia, en el Festival Fiis de Xile, així com va ser l'única cantant dona que va participar en el Cartell Tributo a Soda Stereo a Buenos Aires, Argentina.

És important recalcar que, gràcies a la seva magna producció, Amor Supremo, l'Acadèmia Llatina d'Arts i Ciències de l'Enregistrament, li va atorgar un gramòfon d'or per la Millor Cançó, Vegada primera, sumant-se a les seves dos anteriors fonògrafs, que va guanyar en el 2012. Així mateix, Carla es troba nominada per a la cinquantena novena cerimònia del GrammyAmericà en la categoria de Millor Àlbum de Rock Llatí, Urbà i Alternatiu, que es va realitzar el 12 de febrer d'aquest any.

D'altra banda, la producció d'Amor Suprem va ser a càrrec d'Alejandro i Demián Jiménez. De fet, Alejandro va treballar en el seu anterior disc Deixin-me Plorar. I per a l'enregistrament, Carla Morrison va sortir del convencional estudi per rentar un departament a les Platges, Tijuana, i fer-ho el seu cau durant un temps, i sota la batuta d'Alejandro i Demián, la van ser guiant i orientant, fins a aconseguir el resultat final.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX