3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Buika - 19è Festival Mil·lenni

Buika - 19è Festival Mil·lenni

  • Dilluns 13 de novembre
  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
57-32€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Es necessita molt coratge per exposar el teu veritable ser als altres, i l'aclamada cantant, compositora, poeta i productora musical Buika ( pronunciada BWIca), fa just això cada nit que puja a escena. Tan real com els tatuatges en la seva pell, Buika mostra la seva ànima als fans de tot el món, als qui afectuosament crida ¿La Tribu".

Aquest any, Buika farà un llarg i emocionant viatge, narrant molts més relats amb l'accent que la caracteritza i en honor a la terra que la va veure néixer; tot a través de la seva música. Començant per Amèrica, DC, NYi Miami ; Àsia, Tòquio entre altres ciutats i Mèxic seguiran per a la Primavera, en suport del seu nou so, bandes i repertoris, mentre treballava en el seu novè llançament. El nou so de Buika és una intensa mescla d'estils musicals que han estat meticulosament seleccionats, per ell, trasmina un ric i eclèctic so, jazz, jazz llatí, afrobeat, funk, soul, reggae i pop, tot amanit amb un extens accent flamenc que no deixarà a ningú indiferent. Alguns músics de renom internacional de diverses disciplines musicals, Flamenc, Jazz i Jazz Llatí, són alguns dels professionals amb els quals explicarà per elaborar aquest increïble treball.

El seu últim llançament, Vivir sin miedo Por Warner (2015), va entrar en llista de nominats en la gala dels Latin Grammys (2016) en la categoria Millor enregistrament de l'any amb la cançó `Si tornaré. Va ser co produït pel granador d'un Grammy i nominat al costat de Buika al Latin Grammy 2016, Martin Terefe(Mary J. Blige, Aha, Coldplay), va comptar amb Jason Mraz, cantant i compositor guanyador d'un Grammy, amb l'artista neo-*soul alemanya Meshell Ndegeocello, i amb el cantaor de renom Potito entre uns altres. María Concepción Balboa Buika ¿Buika"nascuda i criada a Palma de Mallorca, filla de pares africans de étnia Bubi (Guinea Equatorial) immersa i envoltada de múltiples cultures al llarg de la seva vida, va tenir una varietat d'influències musicals, des de jazz i flamenc fins a pop, soul així com la versió més polirítmica de música africana; com ella va afirmar: ¿La meva mare escoltava i ballava molts gèneres musicals, tenia una gran col·lecció de discos". Aquesta eclèctica educació musical, va formar la seva habilitat per crear, compondre i produir música sense limitacions. Durant els seus 15 anys de carrera de fons, els seus àlbums segueixen fluint entre diversos estils musicals, jazz i latin, soul, afro beat, R & B, flamenc¿ Igualment diversos són els seus col·laboradors, entre ells Pat Metheny, Anoushka Shankar, Chick Corea, Nen Josele, Bec i Chucho Valdés, Seal o Nelly Furtado, entre molts uns altres. El director Manxec, gran oïdor de la seva música, Pedro Almodóvar, va comentar sobre Buika: ¿En veure-la atreta per gèneres musicals tan diferents ¿ barrejar-los tots amb tanta gràcia i espontaneïtat, un no pot deixar de pensar que hi ha un futur més brillant mentre es pugui atestar l'evolució il·limitada d'aquesta intèrpret infinita ¿. Buika a rebut el suport incondicional de molts artistes internacionals, Fernando Trueba amb qui va compartir una entrevista en el periòdic El País, Alicia Keys, Jill Scott, RickyMartin entre uns altres.

Un futur més brillant arribaria per Buika amb cada nou àlbum. `Mi niña Lola' CD ¿ Warner (2006), va guanyar un gran nombre d'elogis entre els mitjans de comunicació nord-americans, incloent The New York Times, The New Yorker, Miami Herald i NPR.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Funk

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX