3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
José James - 19è Festival Mil·lenni

José James - 19è Festival Mil·lenni

  • Divendres 10 de novembre
  • Apolo - Barcelona
25€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'Love in a Time of Madness' és el proper àlbum de José James i quart per la coneguda Blue Note. "Jo volia compartir la música amb els meus fans primer, abans que es convertís en un àlbum. Crec que és una manera increïble de connectar amb la gent. Veure el que mou a una audiència. D'aquesta manera, només estic incloent cançons en la gravació que s'han demostrat que inspiren a la gent. És tremendament gratificant compartir la meva música així, i d'aquesta manera els meus fans em ajuden a crear l'àlbum ".

Treballant amb un grup internacional d'escriptors i productors, James està elaborant un nou so i estil inspirat en influències com Frank Ocean, Usher, Miguel i John Legend, i ampliant el fil de R & B i Hip Hop que ha funcionat durant gran part de la seva feina. "En aquest àlbum esta tot el que estimo de la música. Les cançons són "dope"! Per a mi és rodó. Vaig descobrir el jazz a través d'hip-hop i el rap, cançons produïdes per QTIP, Ali Shaheed Muhammad, Príncep Paul, RZA, Rick Rubin i Madlib, gent així. Així que samplejant a Donald Byrd i Ronnie Laws i treballar amb els "fabricants" de ritmes és molt gratificant. Jo sempre he tingut R & B en el meu treball en els meus primers àlbums. Temes com Blackeyedsusan a "The Dreamer" i Made For Love and Blackmagic amb Flying Lotus. Treballar amb Robert Glasper, Chris Dave i Pi Palladino a "No Beginning No End" va ser increïble .Aquest àlbum el porta al següent nivell.

Amb una banda en viu, José James presenta una nua, íntima visió de l'àlbum. Amb Takeshi Ohbayashi en els teclats, Solomon Dorsey en el baix i la veu, i Nate Smith a la bateria, James combina la fluïdesa del jazz amb cançons sensuals de R & B, que s'estén sobre ritmes de hip hop.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX