fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pablo Guerrero

Pablo Guerrero

  • C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius - Barcelona
10€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pablo Guerrero, nascut a Esparragosa de Lares (Badajoz), s'ha dedicat a l'artesania de crear cançons, a cuidar les paraules, a gravar discos com un alquimista musical. Poc a poc, l'artista ha anat desgranant una obra treballada minuciosament, una música poética i personal que ha publicat de manera tranquil·la, juntament amb l'edició dels seus llibres de poemes.

L'any 1969 Pablo Guerrero va publicar la seva primer cançó ¿Amapolas y espigas", en què va començar una renovació de la música popular que ha marcat la seva obra al llarg dels anys. L'any 1972 publica el seu primer disc, A Cántaros, i la cançó es converteix en un himne dels perseguidors de la utopia en temps difícils: ¿Tú y yo muchacha estamos hechos de nubes, pero ¿quién nos ata?".

Fins a dia d'avui, Guerrero ha publicat 15 treballs discogràfics i l'any 2009 l'Acadèmia de la Música va decidir concedi-li el premi a Toda Una Vida en la XIII edición de los Premios de la Música. Al C.A.T. presentarà el seu últim disc Mundos de andar por casa, el quinzè de la seva carrera discogràfica. El disc conté 16 temes distribuïts en dos discos amb una mateixa visió poètica que observa el món amb una mirada propera, càlida i tendre d'un nen, per oferir-nos temes a vessar de sensibilitat i força. Un disc que tracta de l'amor a tot allò que ens envolta, als nostres mons quotidians.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Travessia de Sant Antoni, 6-8
08012 - Barcelona

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX