3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Taller de vídeoperiodisme al Convent de Sant Agustí

Taller de vídeoperiodisme al Convent de Sant Agustí

  • Cada dimecres del 25 d'octubre al 29 de novembre de 19h a 21h
  • Convent de Sant Agustí - Barcelona
41,02€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb la digitalització i democratització dels mitjans de comunicació, qualsevol persona pot participar en el vídeo periodisme i aquests vídeos poden tenir un gran impacte. Els mitjans socials donen a tothom l'oportunitat de comunicar-se de forma creativa i comparteixen les històries que els interessen a un gran públic.

Si t'apassiona promoure una causa, t'agradaria poder cobrir un nou fenomen de realitat social, o potser vols mostrar algun aspecte sobre algun projecte en el qual participes, és possible que puguis donar el primer pas per esdevenir un professional dels mitjans de comunicació. Si simplement t'interessa aprendre noves habilitats com la cinematografia, les tècniques d'entrevista i la visual, o la narració de contes, aquest taller també pot ser un bon començament. Si tot això t'interessa, aquest curs introductori és el lloc ideal per començar.

Aquest taller et proporcionarà els conceptes bàsics del vídeo periodisme al llarg de cinc setmanes i també inclou un element pràctic en el que tindràs l'oportunitat de crear el teu propi informe audiovisual amb l'ajuda dels professors.

L'únic equip que necessites per començar serà un telèfon mòbil i un ordinador portàtil.


PROGRAMA

El programa es desglossa de la següent manera:

1. Trobar la història: l'originalitat i l'actualitat són les claus del gran vídeo del periodisme i connectant-se amb les persones adequades i emprant algunes tècniques senzilles podeu assegurar-vos que els vostres projectes tinguin els dos vessants.

2. Trobar personatges i narratives: la gent es compromet molt més amb històries si senten una connexió amb els personatges i poden seguir una narrativa del desenvolupament, fins i tot amb documents molt curts o informes de vídeo. Identificarem com trobar-los i presentar-los de manera efectiva a l'audiència.

3. Entrevista: preparació, redacció de preguntes, estils i tècniques. Una bona entrevista és la base del periodisme de vídeo, però és un procés complicat que cal d'una preparació i execucions acurades.

4. Obtenir els visuals: veurem les tècniques que ens ajudaran a mostrar les imatges visuals i atractives que necessita el periodisme, més enllà de les veus i del text.

5. Complir-ho tot: edició, text i música. Les funcions de vídeo per als mitjans de comunicació social han de ser curts i impactants, de manera que la gran edició més l'ús del text i la música són crucials. A la setmana final del curs, aprendreu unificar-ho per crear la més forta impressió possible per al públic.


+ info:
AQUÍ

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Formació

ADREÇA

Comerç 36
08003 - Barcelona

Convent de Sant Agustí
Comerç 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Cada reserva és per a 2 persones.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX