fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Vic Mirallas

Vic Mirallas

  • Jamboree - Barcelona
12€
35%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Artista íntegre, el jove barceloní de 23 anys desenvolupa la seva passió per la música en tots els seus vessants. Cantant, compositor, saxofonista i clarinetista, va començar la seva formació prenent classes de piano als 7 anys d'edat i lliçons de clarinet tres anys més tard al Conservatori de Barcelona.

A finals de 2013, al Víctor se li va oferir una beca de Berklee World Tour per estudiar a la prestigiosa Berklee College of Music, situada a la ciutat de Boston, on va poder aprofundir en els seus coneixements musicals.

El Víctor participa en tots els processos que existeixen pel que fa a la creació d'una cançó. Ell composa i arranja els seus temes, sempre inspirats per les seves arrels provinents del jazz. Amb ells, demostra la gran capacitat d'infondre en diferents gèneres com el pop, el funk o fins i tot el latin jazz. Amb aquest nou projecte en solitari, pretén barrejar sons típics del jazz amb un contingut pop i elements electrònics més innovadors, que alhora li permeten crear la seva pròpia senyal d'identitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Plaça Reial 17
08002 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;