3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Miguel Campello - Festival Músiques Sensibles 2017

Miguel Campello - Festival Músiques Sensibles 2017

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després d'una dècada i quatre àlbums al capdavant de ElBicho, Miguel Campello va debutar en solitari amb Chatarrero (2011). L'any 2013 va tornar amb la segona part, Chatarrero 2. Pájaro que vuela libre(2013) i l'any 2014 amb la tercera, Chatarrero 3. Camina (2014).

Ara presenta Agua, pan, amor y vino (2016), un recull de grans cançons que combinen el rock amb la rumba, el hip hop i el flamenc. 4 senzilles i intenses paraules per definir i donar títol al nou disc de Miguel Campello. Una breu carta de presentació per començar a endinsar-se en aquest gran treball discogràfic.

Produït pel propi Miguel Campello al costat de Guillermo Quero, que ha mesclat i masteritzat el disc. Guillermo Quero ha estat enginyer de so en diversos treballs d'artistes com Jorge Drexler, Amaral, Elbicho, Alex Ferreira, Juan Perro, Mecano, Chambao, Björk o U2. Un treball que accentua la creativitat i passió en la composició i interpretació de Miguel. Històries que van d'allò més gran a allò més petit: del sol, els planetes, la lluna i els estels, de la primavera, els ocells, els peixos, les flors, les branques i les fulles dels arbres. Cançons sobre l'amor i el desamor embolicades en paisatges i natura. De la quotidianitat feta poesia. De la vida. De les seves complicacions i de les coses més senzilles. De la senzilla grandesa de Miguel Campello.

La seva actuació al Músiques Sensibles serà en format acústic. Una ocasió únic per poder gaudir del seu directe més intimista.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX