3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Recital de violí i piano · Concerts Clàssica L'Escala-Empúries
Recital de violí i piano · Concerts Clàssica L'Escala-Empúries

Recital de violí i piano · Concerts Clàssica L'Escala-Empúries

  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Elena Chvertok, violí

Va néixer a Bielorússia i va començar a estudiar violí a l'edat de 8 anys. El 1985 va debutar amb l'orquestra Estatal de Bielorússia, amb el concert de Mendelsohn.

Es va graduar al Conservatori Txaikovski de Moscou amb el professor Vladimir Ivanov.

Ha participat en diversos festivals internacionals i ha estat la guanyadora del Concurs Internacional "Shabyt-Inspiration", i guardonada amb el premi A. Shnitke. I ha ofert concerts a Rússia, Polònia, Lituània, Alemanya, Bielorússia, França, Índia, Japó, Turquia, Bulgària, Itàlia, Israel, Grècia.

Actualment Elena Chvertok és professora del Conservatori Tchaikovski de Moscou. Molts dels seus estudiants són guanyadors de prestigiosos premis en diferents concursos internacionals.

També dóna classes magistrals en molts països i participa com a membre del jurat en diferents concursos internacionals.

Silvia Murolo, piano

Va iniciar els seus estudis de piano al Conservatori de Música de Santa Cecília de Roma,on es va graduar brillantment l'any 1991, amb els mestres Franco Scala, Konstantin Bogino (Acadèmia Angélica Constantiniana - Roma) i Aquiles Delle Vigne (classes magistrals a Itàlia i a l'estranger, Acadèmia Internacional d'estiu Mozarteum - Salzburg).

Més tard va seguir cursos de composició i teoria de la música, que es van celebrar a Roma, amb el mestre Boris Porena. Es va graduar en DAMS (Disciplines d'Art,música,entreteniment) Facultat d'Humanitats de la Universitat Torvergata a Roma assistint durant els seus estudis acadèmics, ns i tot a la Universitat La Sapienza de Roma i la Universitat de Bolonya.

Realitza concerts com a solista i en duo amb violí, actuant en els principals festivals a Itàlia, a Europa i Amèrica. Forma part del jurat en diversos concursos de piano i organitza els cursos d'estudis de piano del Centre Internacional de Sic itur ad astra, d'Aranova (Roma).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX