3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Rhümia
Rhümia
Rhümia
Rhümia

Rhümia

  • Teatre Kursaal - Manresa
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quan els llums de la pista s'apaguen un cop acabat el ¿bolo de trabajar", toca posar-se l'abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori.

Només cal que algú ens ajudi a encendre l'espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el ¿Món real", demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat.

Aquesta família ¿inestable" de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l'artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d'aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d'arreu del món i és plena d'emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d'arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l'esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n'han de tornar a aprendre.

El riure, l'arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:intèrprets Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Mauro Paganini / Pep Pascual
dramatúrgia Rhum & cia. / escenografia Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell 'Xipi' / vestuari Rosa Solé / il·luminació Quico Gutiérrez / so Ramon Ciércoles / música Pep Pascual i Mauro Paganini / moviment Fàtima Campos ajudant de direcció Lluc Armengol / cap tècnic Xavi Xipell 'Xipi' / assistent tècnic Patty Cortés / producció executiva Xavier Ribalaygua / director de producció Carles Manrique (Velvet Events) / distribució Elena Blanco (Magnetica Management)

coproducció Teatre Lliure Velvet Events i GREC 2016 Festival de Barcelona

amb la col·laboració de l'Atrium de Viladecans

amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

agraïments Ramon Simó Salvador S. Sánchez De Mortimers La Forja del Vallès Ajuntment de Montmeló Ajuntament de Tiana i Transports ¿Pitu" i un record molt especial per a Joan Montanyès Martínez `Monti' i Joan Armengol i Moliner per sempre inspiradors de Rhum & cia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

Passeig Pere III, 35
08242 - Manresa

Teatre Kursaal
Passeig Pere III, 35, 08242 Manresa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Cada Regal Club inclou 2 entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX