fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sitges 2017: Marató la Nit + Killer
Sitges 2017: Marató la Nit + Killer
Sitges 2017: Marató la Nit + Killer

Sitges 2017: Marató la Nit + Killer

  • 11 d'octubre
  • Cinema Retiro de Sitges - Sitges
15€
50%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programació:

SELFIE: Sorprès per sortir amb una noia que semblava fora del seu abast, un jove comença a sospitar que l'afany de la seva xicota per fer-se selfies va més enllà de la simple afició.

ROSALITA: Seqüela de Cabrito (Oficial Fantàstic Competició a Sitges 2016), Rosalita és un viatge extrem a les conseqüències del fanatisme religiós.

IMBROGLIO: Dos grups de criminals se citen per a un intercanvi d'hostatges, sense saber que tots dos amaguen un secret que pot aniquilar els altres.

LOS OLVIDADOS (WHAT THE WATERS LEFT BEHIND): Un grup de joves marxa cap a les ruïnes d'Epecuén per filmar un documental sobre els fatídics esdeveniments que van esborrar del mapa aquesta localitat argentina als anys vuitanta. Ignorant les advertències, queden encallats al poble abandonat. Contràriament a allò que es pensaven, comencen a adonar-se que realment no estan sols.

GAME OF DEATH: Set amics decideixen provar el Joc de la Mort, tot descobrint que el títol és més literal que no s'imaginaven i que ara estan condemnats a assassinar indiscriminadament; en cas contrari, els seus caps esclataran de manera aparatosa. Game of Death és una de les sensacions gore de l'any i promet no deixar canya dreta als passis de mitjanit. Fem una partida?

SECRET SANTA: Sens dubte, Nadal és l'època més terrorífica de l'any, i encara més si es passa en família. Si no, que ho preguntin als Pope, que s'han reunit en aquesta data tan assenyalada, de celebració i de regals. El problema és que enguany, en comptes de fer-se compliments, els Pope han decidit sincerar-se i dir què pensen els uns dels altres. La veritat acabarà banyant en sang el sopar de Nadal.

DOUBLE DATE: Alex és un seductor que vol donar un cop de mà al seu col·lega Jim, a punt de fer els trenta i encara verge. Quan coneixen les guapíssimes germanes Kitty i Lulu es fan moltes il·lusions, però els plans de les noies per a aquesta nit de festa salvatge no són exactament els que ells s'esperen.


Programació:
SELFIE
ROSALITA
IMBROGLIO
LOS OLVIDADOS (WHAT THE WATERS LEFT BEHIND)
GAME OF DEATH
SECRET SANTA
DOUBLE DATE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

C/ Àngel Vidal, 17
08870 - Sitges


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Imprescindible presentar el carnet del TR3SC a les taquilles

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;