3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Andrea Motis +Joan Chamorro Quartet - 49 Voll Damm Festival Internacional de Jazz

Andrea Motis +Joan Chamorro Quartet - 49 Voll Damm Festival Internacional de Jazz

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
15€-44€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La jove promesa que vam conèixer fa anys al si de la Sant Andreu Jazz Band i a qui el 2011 vam fer debutar al Coliseum i al Festival de Peralada al costat de Quincy Jones ja és una realitat més que vibrant del jazz contemporani.

Després de presentar-nos l'any passat el seu primer disc per Impulse, Emotional Dance, Andrea Motis torna ara al festival amb una estrena, un projecte anomenat Brasil, dedicat, és clar, a un dels països que més han influït la música universal. Ens ho explica la mateixa Motis: «Aquest últim any he començat a ensenyar música a nens i nenes, i el samba m'ha revelat la part més saborosa, social i alegre de la música.» «M'agrada aquest sentiment per qualsevol situació musical ¿continua¿, i per això m'hi vull endinsar més per aprendre'n i per poder interpretar envoltada d'amics aquesta música que conté una gran font de felicitat per mi.»

¿Quin repertori?, li preguntem. «Serà música original d'artistes barcelonins basada en Brasil, però també cançons originals brasileres que m'apassionen i que he descobert recentment.»
Un espectacle d'estrena, exclusiu, un viatge cap a una terra plena de joia musical de la mà d'Andrea Motis i el seu fidel Joan Chamorro Quartet, i convidats especials. Benvinguts al Brasil d'Andrea Motis.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Andrea Motis trompeta i veu
Joan Chamorro contrabaix
Ignasi Terraza piano
Josep Traver guitarra
Esteve Pi bateria

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de Responsabilitat degudament imprès i emplenat. El podeu trobar a: http://www.jazz.barcelona/ca/c-2629/ANDREA-MOTIS--JOAN-CHAMORRO-QUARTET

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX