3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cirque du Soleil - Totem
Cirque du Soleil - Totem
Cirque du Soleil - Totem
Cirque du Soleil - Totem

Cirque du Soleil - Totem

  • del 23 de març al 15 d'abril de 2018
  • GRAN CARPA BLANCA (DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET) - Barcelona
fins a 178€
25,2€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cirque du Soleil vol celebrar la Mercè amb tu: 10% de descompte en totes les funcions i totes les zones de TOTEM (entrades adult i entrades infantils). Només per a compres realitzades fins diumenge 24 de setembre.

Cirque du Soleil estrena a Barcelona un nou espectacle, TOTEM, que obrirà les seves portes el pròxim 23 de març de 2018. La companyia torna a la ciutat amb la seva Gran Carpa Blanca, que no s'havia tornat a alçar des del 2012, any en què es va estrenar Corteo. Aquest any, TOTEM inaugurarà nova ubicació al Districte Cultural de L'Hospitalet. Escrit i dirigit per l'aclamat director canadenc Robert Lepage, TOTEM, convida al públic a un viatge fascinant i acrobàtic als orígens de la humanitat. Ric en colors i impactant visualment, l'espectacle és la segona col·laboració de Lepage amb la companyia canadenca, després de KÀ, que és representada de manera permanent a Las Vegas des del 2004. TOTEM transporta a l'audiència a través d'un viatge a l'evolució humana, des de la seva forma original d'amfibi fins al seu desig últim de volar. Amb grans moments acrobàtics que rememoren escenes de la història de l'evolució, TOTEM explora allò que uneix als éssers humans amb les altres espècies, els seus somnis i el seu potencial infinit.

Sobre TOTEM

Amb un elenc format per 46 artistes, actors, músics i cantants, TOTEM reuneix una àmplia selecció d'espectaculars proeses acrobàtiques, altes dosis de comèdia, girs teatrals que emocionen i impactants efectes especials. TOTEM destaca per l'ús de detalls escenogràfics espectaculars i projeccions que canvien en temps real al ritme del moviment dels artistes. Fins i tot s'han integrat a l'espectacle les fotografies fetes per Guy Laliberté durant la seva Poetic Social Mission a bord de l'Estació Espacial Internacional. Més de 4,8 milions de persones han vist TOTEM des de la seva estrena mundial a Montreal 2010. TOTEM és la producció número 28 del Cirque du Soleil i el catorzè espectacle realitzat sota la carpa.

Sobre CIRQUE DU SOLEIL

Trenta anys enrere, Cirque du Soleil era un somni. El somni d'una petita comunitat d'artistes de carrer que hauria fet qualsevol cosa per compartir el seu amor pels escenaris, el circ i el món. La família va créixer i ara està formada per milers de somiadors ¿ creadors, artistes, tècnics i treballadors a l'ombra. El somni s'ha convertit en un símbol d'orgull per Quebec, una companyia internacional que ha creat 35 grans espectacles, 20 dels quals encara s'estan representant. Més de 150 milions d'espectadors de més de 400 ciutats dels sis continents han vist algun espectacle de Cirque du Soleil des de la seva fundació, el 1984. La companyia, que va celebrar el seu 30è aniversari el 2014, actualment dóna feina a més de 4.000 treballadors.

FITXA TÈCNICA

Durada150min aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Dictricte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat / Travessera Industrial, 50 (al costat de l'Estadi Municipal)
08001 - Barcelona

GRAN CARPA BLANCA (DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET)
Dictricte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat / Travessera Industrial, 50 (al costat de l'Estadi Municipal), 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 23 de març al 15 d'abril de 2018

Horari: a consultar durant el procés de compra

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX