fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Las Odio + Aloha Bennets - Curtcircuit 2017

Las Odio + Aloha Bennets - Curtcircuit 2017

  • Razzmatazz - Barcelona
10€
7€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LAS ODIO
Són un quartet femení format l'any 2015 a l'escena underground madrilenya. A principis de 2017 van treure el seu primer disc, ¿Futuras esposas", i van deixar de ser el secret millor guardat del panorama musical de Madrid per convertir-se en una de les bandes més prometedores d'aquest any. 
Las Odio presenten a Curtcircuit el seu so fresc i descarat que se situa entre el post-punk, el pop, el garage i el rock acompanyat de les seves lletres afilades i precises. Tenen discurs feminista però també generacional, de narracions costumistes i treballat des de la ironia i l'humor més àcid.

ALOHA BENNETS
Aloha Bennets és una jove banda de Barcelona de garage punk amb pinzellades surferes i lletres fresques i iròniques, que porten sempre la diversió per bandera.
Passen per Curtcircuit per donar a conèixer el seu primer EP, ¿Varadero" i el seu segon treball, ¿Mahalo": quatre temes autogravats i que han editat en format cassette. La crítica musical els ha descrit com ¿un dolç esput rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat"; una contradicció de tendresa i poca vergonya xopa de lo-fi.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;