3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Carminho - Festival de Fado

Carminho - Festival de Fado

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
20€ - 35€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival de Fado se celebrarà per primer cop a Barcelona els dies 2 i 3 de setembre. Aquesta cita multidisciplinària, que ha passat per les ciutats més internacionals d'Europa, Àfrica i Amèrica del Sud acull oferta musical, cinematogràfica i expositiva, a més de conferències. El festival comptarà amb algunes de les figures més representatives del fado, Carminho i Ana Moura, que actuaran a la Sala Barts, mentre que la resta de la programació tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.

Carmo Rebelo d'Andrade, "Carminho", va néixer a Lisboa, filla de la fadista Teresa Siqueira. El 2009 edita el seu primer àlbum "Fado", considerat "la major revelació de Fado en l'última dècada" (Time Out, 27 de maig de 2009), aconseguint ràpidament el Globus d'Or i donant inici a una gira que va reunir seixanta dates en escenaris nacional i espanyols, sent nomenat per la prestigiosa revista britànica Songlines com un dels deu "Best Album" de 2011.

Amb "Perdona" al costat de Pablo Alborán, Carminho es converteix en la primera artista portuguesa a aconseguir el número 1 del Top espanyol . Llança el 2012 el seu segon àlbum, "ALMA", que s'estrena en el primer lloc del top de vendes a Portugal i que va aconseguir posicions destacades en diversos tops internacionals.

El 2014 actua al Festival de Fado esgotant totes les localitats i amb el públic rendit tant a São Paulo com a Rio de Janeiro i a final d'any edita el seu tercer disc "Canto". El 2017 Carminho segueix la seva gira i "Canto" confirma el futur de qui és considerada una de les artistes portugueses de major projecció internacional.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX