3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
15è Vis à Vis TR3SC amb Vicenç Villatoro i celler Avgvstvs Forvm
15è Vis à Vis TR3SC amb Vicenç Villatoro i celler Avgvstvs Forvm
15è Vis à Vis TR3SC amb Vicenç Villatoro i celler Avgvstvs Forvm

15è Vis à Vis TR3SC amb Vicenç Villatoro i celler Avgvstvs Forvm

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nascut a Terrassa, VICENÇ VILLATORO és un escriptor, periodista i polític català. És l'actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa, que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana. En la seva obra destaquen Evangeli gris, La claror de juliol, Memòria del traïdor, Hotel Europa, La ciutat del fum i Un home que se'n va. Ha publicat també obres de poesia, assaig d'actualitat, memorialística i narrativa infantil i juvenil.

És autor de lletres de cançons i guions cinematogràfics i ha estat comissari de diverses exposicions, com «Escolta, Espanya», «Cataluña, tierra de acogida» i «Veus». Com a periodista ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, El Correo Catalán i TV3, especialment a les àrees de cultura. Ha dirigit el diari Avui, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i diversos programes culturals a TV3 i el Canal 33, com Trossos, Crònica tres, Millenium i De llibres.

Col·labora habitualment en mitjans escrits i audiovisuals com el diari Ara, Catalunya Ràdio, TV3, Revista de Catalunya i El Temps, entre molts d'altres. Ha estat professor de gèneres d'opinió periodística a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En l'àmbit públic, ha estat director general de Promoció Cultural de la Generalitat, director de l'Institut Ramon Llull i de la Fundació Ramon Llull, membre del consell d'administració de BTV i diputat al Parlament de Catalunya per CDC.

Maridarem la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.

Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.


Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM i Cooperativa Plana de Vic

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX